HCL.HR

We Happy Few dobit će filmsku verziju, možda bude dovršena prije nego igra

Zoran Žalac 03.04.2017.   •   2 komentara


Prisilno veselje igre We Happy Few bit će adaptirano u film premda sama igra još uvijek nema glavu i rep.

we-happy-few-yt-thumb

Što biste rekli da dobijem film po igri koja još nema ni razrađenu priču? Razmislite dobro jer bi se to moglo i ostvariti. Naime, kako izvještava portal Variety, u planu je filmska adaptacija igre We Happy Few koja je trenutno u Early Access programu.

Za prezentiranje ideje prisilnog veselja na filmu zainteresirala se tvrtka Gold Circle Entertainment koja pretežno radi romantične komedije poput My Big Fat Greek Wedding te glazbene filmove Pitch Perfect serijala.

Ideju im je prodala tvrtka dj2 Entertainment kojoj su videoigre popularan materijal za filmove, s obzirom da rade na adaptacijama Sleeping Dogsa i Sonica. Što se We Happy Few tiče, filmska verzija navodno će se držati premise koju postavlja sama igra pa će biti smještena u engleski gradić 60-ih godina u kojemu su svi drogirano sretni.

Iako su Hollywoodu pretežito atraktivne visokobudžetne igre, sada više nije rijetkost da igra nezavisnog developera postane interesantan materijal za filmsku adaptaciju. Slično se dogodilo sa Five Nights at Freddy’s čiju filmsku verziju još uvijek čekamo.

Komentari (2)

  • croBilly394

    03.04.2017 - 15:13

    Ne čudi me da je netko shvatio kako dame i gospoda koja sačinjavaju Compulsion Games imaju genijalnu ideju, i kako takva drogirana ekipa i općenito to društvo u igrinom svijetu pružaju velik potencijal za odličnu priču, jedino što smatram je da su totalno promašili žanr igre, ali vidjet ćemo.. I ne očekujem puno od mogućeg filma, ali sa ovakvom podlogom bi mogao iznenaditi.

    • DjokaBA

      @croBilly394, 03.04.2017 - 16:05

      Fanstastican potencijal i ideja, ali realizacija, uzas.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?