HCL.HR

Spojili se Electronic Arts i tvorci Dynasty Warriorsa, najavili fantasy igru Wild Hearts

Zoran Žalac 28.09.2022.   •   3 komentara


Netipično partnerstvo Electronic Artsa i tvrtke Koei Tecmo rezultirat će akcijskom igrom Wild Hearts koja obećava lovački gameplay po uzoru na serijal Monster Hunter.

Američki Electronic Arts i japanski Koei Tecmo udružili su snage te će dostaviti lovačku fantasy igru u feudalnom Japanu – Wild Hearts. Razvojni tim Omega Force, poznat po serijalu Dynasty Warriors, dostavit će nam igru u kojoj kao se samotni ratnik ili u grupi lovaca možemo upustiti u sukobe s ogromnim čudovištima. Ako vam zvuči kao premisa Monster Hunter igara – nije daleko od toga.

Wild Hearts odvija se u svijetu zvanom Azuma, kojim vladaju neukroćene zvijeri zvane Kemono. Oni koji se drznu loviti te zvijeri koriste Karakuri, sofisticirani mehanizam kojim na bojištu izgrađuju razna pomagala – razne katapulte, zamke, bombe i sl.

Wild Hearts će se igrati iz trećeg lica. Moći će to biti solo avantura ili kooperativna sesija u grupi od troje igrača. Igra će podržavati cross-play na svim platformama, a to su PC (Steam, Epic, Origin), PlayStation 5 te Xbox Series X/S.

Wild Hearts će izaći 17. 2. 2023., a koštat će 80 eura.

Komentari (3)

  • Monster Tamer

    28.09.2022 - 17:49

    Na prvu izgleda odlično ali ništa dok se proba igra od EA kojeg ne volim i Koei Tecmo-a kojeg obožavam i super su njihove igre.

    • mtgamer

      @Monster Tamer, 28.09.2022 - 18:11

      I ja volim Koei Tecmo.Stvarno imaju odlično igre.

  • KidacMamice

    28.09.2022 - 19:55

    Monsterhunter vibes in here.😎😎

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?