HCL.HR

World War Z odgođen je za 2019. godinu

Zoran Žalac 21.08.2018.   •   0 komentara


Proizvođači igre World War Z poručili su kako je njihova simulacija najezde zombija previše kompleksna za 2018. godinu.

World War Z postao je dio niza igara koje su svoju “kartu” kupile za 2019. godinu. Kako to obično biva, dosta izdavača želi izbjeći pretrpanu jesensku sezonu pa izlaske svojih igara pomiču na manje natrpan period. World War Z još uvijek nema konkretan datum izlaska osim 2019. godine, ali zato ima novi trailer u kojemu se predstavlja jedna od glavnih specifičnosti igre.

Takozvani Swarm Engine rađen je s namjerom da pred igrače stavi na tisuće zombija u sprintu. Već je to sam po sebi izazovan zadatak, no pri simuliranju hordi trebalo bi se otići i korak dalje pa će se zombiji moći penjati jedni preko drugih i sl.

Igra će imati i prilagodljivu mehaniku spawnanja neprijatelja. Ovisno o tome kakvo oružje koristite i koliko ste vješti s njime, igra će pred vas bacati više ili manje zombija. Zombiji će također biti raznovrsni što po izgledu što po svojim sposobnostima, pa ako vas uhvati panika kad vidite hordu kako juri prema vama – nitko vam to neće zamjeriti.

Moramo priznati da World War Z upravo zbog toga izgleda kao igra koja bi se mogla izdići iz stereotipne ponude zombi-naslova.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?