HCL.HR

WW2 pucačina Hell Let Loose ispuzala iz rova Early Access programa

Stjepan Fikter 27.07.2021.   •   4 komentara


Nakon kuhanja u early access programu, Hell Let Loose stigao je u punoj verziji te nam demonstrira timske 50 vs 50 bitke bilo to na nogama ili unutar vozila.

Ljubitelji pucačina smještenih u Drugi svjetski rat zasigurno su čuli za Hell Let Loose, timsku 50v50 pucačinu u kojoj se može igrati kao pješak ili se voziti po bojištu. Nakon što se igra kuhala duže vremena u Early Access programu, developeri su odlučili kako je vrijeme za izlazak cijele verzije. Publika na konzolama nove generacije morat će se još malo strpjeti prije nego igra i tamo bude dostupna.

Osim velikog broja igrača, koji se sukobljavaju na poznatim lokacijama poput Omaha plaže ili Carentana, Hell Let Loose pruža i izbor između 14 uloga koje mogu biti na terenu. Uz to, svaka od devet dostupnih mapa ima 99 različitih točaka za osvajanje pa bitke neće nikada biti potpuno iste.

Sami sukobi naginju prema brutalnijem prikazu uz mogućnost umiranja od jednog metka. Veliki naglasak stavljen je i na vještinu igrača, ali timski rad je i dalje presudan ako se želi pobjeda u dva dostupna moda igranja. Nije zaboravljen niti moderni dašak koji je vidljiv kroz napredak vojnika pomoću otključavanja uniformi te drugih opcija koje se koriste na terenu. Bez obzira na to što je Hell Let Loose sada dostupan u punoj verziji, developeri će nastaviti dostavljati novi sadržaj besplatno.

Komentari (4)

  • Corba06

    28.07.2021 - 13:00

    Zna li se datum izlaska

  • mamojebac

    28.07.2021 - 16:40

    Odlična igra!

  • Lionhazard504

    28.07.2021 - 18:56

    Odlična igrica, volio bih je nekada zaigrati, super što je napokon izašla iz Early accessa, btw i Chernobylite je također izašao danas iz ea pa eto tko voli i takve igre isplati mu se zaista…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?