HCL.HR

Xbox sada ima igru i za 2024. godinu

Zoran Žalac 15.06.2021.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Sljedeća igra tvoraca Sea of Thievesa, zvana Everwild, vratila se na sam početak razvoja te je sada u planu za 2024. godinu.

Ekipa iz Xboxa iznijela je nedavno svoj veliki plan da svaka tri mjeseca na Game Pass lansiraju barem jednu igru vlastite produkcije. S obzirom na to da imaju preko 20 studija u svom vlasništvu, takav ludi ritam nije nemoguće držati, no igre često doživljavaju promjene i odgode, a čini se da je zadnji primjer toga Everwild – igra koja nam dolazi upravo od Microsoftove ekipe koja je radila Sea of Thieves.

Prema izvješću stranice VGC, ta je igra suživota s magičnim bićima vraćena na sam početak razvoja. Prošle godine ekipu Rarea napustio je kreativni redatelj igre Simon Woodroffe što je rezultiralo brojnim promjenama u smjeru dizajna igre. U konačnici, sada se spominje da je igra sada u planu za 2024. godinu, što se čini kao vrlo daleka budućnost.

Čelništvo Xboxa do sada inače nije bilo sklono projektima koji su u razvoju duže od prosjeka, a poznati su i po otkazivanju igara koje su bile pred dovršetkom i prezentirane su više puta. Prije samo nekoliko godina otkazan je akcijski naslov Scalebound, a prethodno njemu i multiplayer igra Fable Legends.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?