HCL.HR

Zombiji u They Are Billions počinju nas napadati van Early Accessa u šestom mjesecu

Stjepan Fikter 03.04.2019.   •   1 komentara


Preživljvanje od hordi zombija u strateškom okruženju bit će obogaćeno i kampanjom koju bi trebali zaigrati u šestom mjesecu ako prođe sve po planu.

Kreatori igre They Are Billions u novoj objavi vezanoj za kampanju otkrili su kako planiraju napustiti Early Access program u šestom mjesecu ove godine, ako ne dođe do iznenadne odgode. Kažu kako je oko 75% igre dovršeno, ali izrada elemenata poput animacija, glasova i prijevoda može potrajati duže od predviđenog.

Osim okvirnog datuma izlaska, otkriveno je i kako će funkcionirati mapa svijeta koja je povezana s kampanjom. Naime, nakon prve misije moći će se odabirati smjer kojim želimo krenuti, odnosno neće biti striktno zacrtanog scenarija kojeg je potrebno slijediti. Također, na mapi svijeta, horde zaraženih će blokirati put pa će se morati i njih čistiti prije nego se može doći do idućeg zadatka.

Developeri za misije kažu kako neće strukturom biti kao što je to u drugim klasičnim strategijama, nego će imati svoj stil i filozofiju što uključuje razvijanje različitih strategija koje opet ovise o samim igračima. Poanta je pružiti slobodu u rješavanju problema koje će horde zombija predstavljati.

Također je otkriveno kako će unutar kampanje biti 50 misija koje će se moći završiti od nekakvih 40 do 60 sati, ovisno o stilu igranja. Permadeath će i dalje postojati, no to neće značiti kako će cijela kampanja propasti odnosno da će se morati od početka igrati. Ipak, navedeni sustav će postojati zbog rizika i posljednica koje ćemo imati tijekom igranja i kako se ne bi moglo vraćati na prijašnje odluke ako nešto pođe krivo.

Komentari (1)

  • funky0308

    04.04.2019 - 13:09

    I taj easry access nam je donio samo lose stvari. Na sto lice igre koje izlaze…pa prestrasno. Danas je najnormalnija stvar izbacivati igre koje nisu ni na 50% dovrsenosti. Jbte, day one patch je danas najnormalnija stvar i cesto je ogroman. 70-80GB za patch?? I onda jos 127 patcheva u iduca tri mjeseca.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?