HCL.HR

preživljavanje

ŽANR

Preživljavanje je jedan od najčešćih izazova u igrama. Isključivi fokus na njega stavljen je u horor igrama ili igrama napredovanja u određenom ekosustavu, tj. hranidbenom lancu.

preživljavanje Recenzije

RecenzijaIxion

Lovro Maroševac 04.01.2023.

Svemirska pustolovina Ixiona inspiraciju vuče iz grčke mitologije, ali i ledenog Frostpunka. Je li to uistinu tako ili je inspiracija tek maleni dio nečega zapravo puno većeg?

RecenzijaThe Callisto Protocol

Zoran Žalac 07.12.2022.

The Callisto Protocol najavljivan je kao pravi nasljednik Dead Spacea i horor naslov od kojega ćemo imati noćne more. I doista, noćne more su tu – one od strašno čudnih odluka u dizajnu igre.

RecenzijaThe Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Iva Osrečak 30.11.2022.

Četvrti dio The Dark Pictures Anthology igrače upoznaje s kućom strave prvog američkog serijskog ubojice, zloglasnog Henryja Howarda Holmesa.

preživljavanje Vijesti

Denuvo više nije dio Dying Lighta 2, uklonjen je u novom ažuriranju

Lovro Maroševac prije 6 sati

Anti-piratska zaštita mnogima je rak rana igara, no dobra je vijest što se u novom ažuriranju Dying Lighta 2 Techland riješio te “napasti”.

Dying Light igre prodale su se u 30 milijuna primjeraka

Lovro Maroševac prije 8 sati

Prodaja Dying Light igara pokazala se vrlo uspješnom za Techland, čijom se brojkom pohvalio predsjednik poljskog razvojnog studija Paweł Marchewka.

Dragon Ball se ponovno spojio s Fortniteom, došli su novi likovi

Zoran Žalac prije 1 dan

Fortnite je ponovno postao Dragon Ball igra kroz ažuriranje verzije 23.30 u kojemu su dodani novi likovi te vraćeni tematski predmeti zajedno s Dragon Ball Adventure otokom.

Conan Exiles – obdareni pustolovi

Zoran Žalac prije 2 dana

Na današnji dan prije točno šest godina lansirana je još uvijek aktualna igra preživljavanja u svijetu Conana Barbarina, zvana Conan Exiles.

Dead Island 2 koristit će karte za sustav vještina

Zoran Žalac prije 3 dana

Razvojni studio Dambuster otkrio je kako ćemo u Dead Islandu 2 umjesto razgranatog sustava vještina imati dinamično korištenje karata.

preživljavanje Specijali

Zaigrali smo The Outlast Trials, evo prvih dojmova

Lovro Maroševac 02.11.2022.

Proteklog je tjedna na snazi bila zatvorena beta Outlast Trialsa, a mi smo se uspjeli provući ispred zaštitara Murkoff Corporationa kako bismo vidjeli kakve gadosti tamo obitavaju.

ANKETA: Kupujete li hardver za igranje po punoj cijeni ili čekate popust?

Zoran Žalac 29.08.2022.

Sve poskupljuje, pa tako i oprema za igranje. Utječe li to na vaš plan nabave gaming uređaja ili tom prilikom ionako ne gledate na cijenu?

ANKETA: Kakvo vam je mišljenje o Fortniteu?

Zoran Žalac 23.08.2022.

Fortnite je jedna od najpopularnijih igara današnjice – za jedne glavni izvor zabave, a za druge velika pijaca taštine. Kakvo je vaše mišljenje o toj igri?

preživljavanje Igre

Ixion

Lovro Maroševac 26.12.2022.

Svemirska igra preživljavanja u kojoj igrač mora pokušati osigurati život čovječanstvu koje se našlo na rubu istrebljenja.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Lovro Maroševac 31.08.2022.

Radnja igre odvijat će se na misterioznoj lokaciji, gdje će se pokušati rekreirati ubojstva serijskog ubojice Henryja Howarda Holmesa, Noviteti su inventory, dodatne istraživačke mehanike i više zagonetki.

Nightingale

Lovro Maroševac 23.06.2022.

Igra preživljavanja u kojoj postoji sustav karata kojima igrač otvara portal do drugog svijeta. Pritom se igrač mora fokusirati na preživljavanje, skupljanje resursa i pronalazak puta prema čovječanstvu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?