HCL.HR

vožnja

ŽANR

Vožnja u igrama obuhvaća aktivnosti upravljanja različitim vrstama vozila, od bicikala preko golf autića pa sve do tenkova, a ponekad i istovremeno napucavanje u kombinaciji.

vožnja Recenzije

RecenzijaPacific Drive

Stjepan Fikter prije 5 dana

Vožnjom kroz zonu bogatu zabavnim i opasnim anomalijama, Pacific Drive pruža pomalo drugačije iskustvo preživljavanja uz vrhunsku atmosferu.

RecenzijaForza Motorsport

Lovro Maroševac 04.10.2023.

Provozali smo se stazama u Forzi Motorsport, iskoristili blagodati bogatom voznog reda i uživali u pobjedničkim trenucima. Sve to donijelo nam je odgovor je li se Forza vratila u stilu.

RecenzijaThe Crew: Motorfest

Lovro Maroševac 29.09.2023.

The Crew: Motorfest dovezao se u stilu i pružio nam nešto već viđeno, no oku ugodno, postavši dostojan konkurent Forzi Horizon.

vožnja Vijesti

Studio bivšeg Rockstarovog predsjednika podijelio otkaze prije nego su lansirali prvu igru

Zoran Žalac prije 5 dana

Razvojni studio Build a Rocket Boy interno je obavijestio svoje radnike o otkazima prije nego su lansirali nadolazeću platformu Everywhere.

Izdavač GTA 6 poručio: “Tražimo savršenstvo”

Zoran Žalac 09.02.2024.

Voditelj izdavačke tvrtke Take-Two Interactive izjavio je kako nitko neće požurivati lansiranje GTA 6 na tržište jer sve mora biti savršeno.

GTA 6 sada je igra s drugim najgledanijim trailerom na YouTubeu

Zoran Žalac 17.01.2024.

Prvi video za Grand Theft Auto 6 uspio je skupiti 168 milijuna pregleda te je tako nadmašio Minecraft i postao drugi najgledaniji trailer za neku igru u povijesti trailera za neku igru.

F1 23 uskoro će se dovesti na Game Pass i EA Play pretplate

Zoran Žalac 16.01.2024.

Otkrivena je lista igara koje će se na Xbox i PC Game Passu pojaviti u drugoj polovici ovog mjeseca. Na pretplatu stiže sedam naslova.

Gran Turismo Sport uklonjen je iz prodaje

Zoran Žalac 03.01.2024.

Mjesec dana prije gašenja servera, Gran Turismo Sport uklonjen je iz prodaje i više se ne može nabaviti u digitalnom izdanju.

vožnja Specijali

Veliki projekt bivšeg GTA producenta čini se zaboravljenim i prije nego je lansiran

Zoran Žalac 12.12.2023.

Donedavno misteriozna platforma Everywhere, koju potpisuju bivši Rockstarovi kreativci, mogla bi biti mrtva na dolasku zahvaljujući konkurenciji.

Provozali smo se Hrvatskom u Euro Truck Simulatoru 2, evo što smo vidjeli

Zoran Žalac 27.10.2023.

West Balkans ekspanzija za kamionsku simulaciju Euro Truck Simulator 2 po prvi put je službeno otvorila domaće nam prometnice. Evo kako je to izvedeno.

Gran Turismo 7 VR – na mostu dobiješ, na ćupriji izgubiš

Zoran Žalac 07.04.2023.

Gran Turismo 7 u svom VR modu ima nekoliko zgodnih detalja koje utrkivanje odvode na novu razinu, ali isto tako morate prihvatiti neke kompromise.

vožnja Igre

Pacific Drive

Stjepan Fikter prije 6 dana

Posjet Olympic Exclusion zoni upoznat će nas s mnogim anomalijama koje se izbjegavaju vožnjom automobila punom potrebnih resursa za daljnje preživljavanje.

Grand Theft Auto 6

Zoran Žalac 05.12.2023.

GTA 6 odvodi nas u regiju Leonida i vraća u grad Vice City gdje pratimo par Jasona i Luciju u njihovim pljačkaškim pohodima.

The Crew: Motorfest

Lovro Maroševac 20.09.2023.

Festival utrkivanja ovog nas puta vozi na Havaje u prekrasnu otočju atmosferu punu različitih vozila poput automobila, motora, aviona i brodova.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?