HCL.HR

Zlatni Dabar 2010

Igor Belan 06.01.2011.   •   0 komentara


Naš tradicionalni izbor igara godine održan je šestu godinu za redom, a HCL-ovi korisnici ponovno su se okupili u velikom broju kako bi ostavili svoje glasove za najbolja gamerska ostvarenja 2010.

Gamerska 2010. godina svakako će biti zapamćena po konačnom izlasku nekih dugo i željno očekivanih naslova. Govoreći o tome, Gran Turismo 5 i StarCraft 2 prvi padaju na um, no valja se prisjetiti i kako je Duke Nukem Forever, iako nije izašao, ove godine dobio čvrstu i službenu potvrdu svog skorog datuma izlaska pod okriljem novog studija.

Mi s HCL-a ovu godinu pamtiti ćemo po pokretanju naših video recenzija, koje su se pokazale kao pun pogodak, kao i po proširenju naše HCL mreže novim portalima. Godina je ovo u kojoj smo prešli brojku od 2 milijuna godišnjih posjeta, što predstavlja statistiku koja još čvršće cementira HCL portal na top poziciju gamerskih destinacija domaćeg interneta.

Što se Zlatnog Dabra tiče, ove godine posebno smo se potrudili. Uljepšali smo posebni podforum za glasanje krasnim novim dizajnom, smanjili broj kategorija na 21 kako bi glasanje bilo što jednostavnije i što manje zamorno, a u suradnji s našim prijateljima iz GMC-a potaknuli smo vas na glasanje velikom nagradnom igrom. PSP Go konzola s 10 igara i rijetki Gran Turismo 5 Collectors Edition samo su neke od bogatih nagrada koje je GMC poslao za naše posjetitelje. Sve to rezultiralo je najvećim Zlatnim Dabrom do sada, a nakon par dana pregledavanja vaših glasova i pisanja opširnih tekstova, imamo vam što za predstaviti.

ZLATNI DABAR 2010 TRILOGIJA

Dame i gospodo predstavljamo Zlatni Dabar 2010 Trilogiju! Kroz tri posebna teksta predstaviti ćemo pobjednike u tri različite podgrupe – Platformski Dabar (najbolje igre po platformama), Žanrovski Dabar (najbolje igre po žanrovima) i Tematski Dabar (najbolje igre i ostvarenja po određenim temama). Jednostavno kliknite na apsurdno velike linkove do trilogijskih tekstova i saznajte koja gamerska ostvarenja 2010. godine dobivaju našeg Zlatnog Dabra.

Srebrni i Brončani dabar također su istaknuti u tekstovima, a oni označavaju drugo i treće plasiranoga u određenoj kategoriji. Postotak koji navodimo u zagradama uz naslov pobjednika predstavlja postotak koji je isti ostvario u svojoj kategoriji, odnosno postotak s kojime je odnio pobjedu.

Prvi dio ovogodišnje trilogije Zlatnog Dabra donosi nagrade za najbolja gamerska ostvarenja po platformama. Tko je u 2010. godini pridobio naklonost naših posjetitelja, otkrit će vam ovo izvješće.

Drugi dio „Dabrove trilogije“ otkriva žanrovske favorite naših posjetitelja. Tko je u 2010. očarao igrače, pokazat će vam ovo izvješće.

Završno poglavlje Dabar reporta otkriva pobjednike tematske skupine, ali i igru godine po izboru HCL tima, te pobjednike nagradne igre koja je održana u sklopu tradicionalnog izbora najboljih gamerskih ostvarenja u protekloj godini.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?