HCL.HR

Firaxis Games

Developer

Razvojni tim pod vodstvom Sida Meiera, veterana u razvoju strateških igara. U vlasništvu 2K Gamesa rade igre Civilization te XCOM serijala.

Firaxis Games Recenzije

RecenzijaXCOM: Chimera Squad

Svan Hlača 05.05.2020.

Chimera Squad nije punokrvni XCOM, ali svejedno može s ponosom stajati uz ostale naslove u serijalu. Iako je temeljena na starom prokušanom receptu, donosi neke novotarije koje unose svježinu u svijet XCOM-a.

RecenzijaCivilization 6

Juraj Bevandić 04.11.2016.

Civilization 6 nije revolucija kakvu bi neki očekivali, ali mijenja i inovira dovoljno da pošalje sve dosadašnje nastavke u mirovinu.

RecenzijaCivilization: Beyond Earth

Renato Pedišić 28.11.2014.

Postoje razne teorije o tome što čeka ljudsku vrstu, a Civilization: Beyond Earth odlučio im je pridonijeti svojom vizijom budućnosti. Je li to napravio kao jedna kvalitetna videoigra?

Firaxis Games Vijesti

Marvel’s Midnight Suns opet je odgođen, vjerojatno za 2023.

Zoran Žalac prije 6 dana

Marvelov superherojski tim Midnight Suns neće se pojaviti u prodaji tijekom desetog mjeseca, a na starim konzolama vjerojatno ni ove godine.

Spider-Man i Venom potvrdili dolazak u Marvel’s Midnight Suns

Zoran Žalac 10.06.2022.

Marvel’s Midnight Suns otkrio je nove protivnike, ali i superheroje. A potvrđen je i datum izlaska – igru igramo početkom desetog mjeseca.

Procurio je navodni datum izlaska za Marvel’s Midnight Suns

Zoran Žalac 04.06.2022.

Više izvora upućuje na informaciju da bismo taktičku igru sa superherojima, Marvel’s Midnight Suns, mogli igrati u desetom mjesecu ove godine.

Jedina igra s Dr. Strangeom (koja nije Fortnite) bliži se izlasku

Zoran Žalac 16.05.2022.

Odbor koji određuje dobne granice za pojedine igre u Južnoj je Koreji klasificirao superherojsku igru na poteze, Marvel’s Midnight Suns, što znači da je izlazak igre blizu.

Besplatno se dijeli XCOM 2, odličan strateški naslov

Lovro Maroševac 15.04.2022.

Na Epic Games Storeu u idućih tjedan dana možete nabaviti dva vrlo dobra naslova – jedan u kojem se borite protiv vanzemaljaca i drugi u kojem krećete na planinarsku avanturu.

Firaxis Games Specijali

Igrali smo Civilization 6

Juraj Bevandić 03.08.2016.

Proveli smo četiri sata uz novi nastavak najpoznatije 4X strategije i prenosimo vam svoje dojmove o najvažnijim novitetima koje od Civilizationa 6 možete očekivati već ove jeseni.

Firaxis Games Igre

Marvel’s Midnight Suns

Lovro Maroševac 11.06.2022.

Taktički RPG na poteze u kojemu će se neki od poznatih Marvelovih superheroja boriti protiv zle vampirice Lilith i njene vojske preobraženih likova.

XCOM: Chimera Squad

Zoran Žalac 14.04.2020.

Naslov koji se pričom nastavlja na XCOM 2: War of the Chosen. Centralni dio igre je mješovita grupa operativaca koju čini jedanaestero likova.

Civilization 6

Zoran Žalac 11.05.2016.

U šestom dijelu kultnog Civilizationa Ghandi se napokon ponašao kao stvarna ličnost, gradovi zauzimaju više polja, istraživanja gube linearan slijed, a jedinicama se dodaje mogućnost grupiranja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?