HCL.HR

Firaxis Games

Developer

Razvojni tim pod vodstvom Sida Meiera, veterana u razvoju strateških igara. U vlasništvu 2K Gamesa rade igre Civilization te XCOM serijala.

Firaxis Games Recenzije

RecenzijaMarvel’s Midnight Suns

Hrvoje Smoljić 22.12.2022.

Mogu li Avengeri i ekipa spasiti Marvel’s Midnight Suns od fanova koji su očekivali X-COM s superherojima?

RecenzijaXCOM: Chimera Squad

Svan Hlača 05.05.2020.

Chimera Squad nije punokrvni XCOM, ali svejedno može s ponosom stajati uz ostale naslove u serijalu. Iako je temeljena na starom prokušanom receptu, donosi neke novotarije koje unose svježinu u svijet XCOM-a.

RecenzijaCivilization 6

Juraj Bevandić 04.11.2016.

Civilization 6 nije revolucija kakvu bi neki očekivali, ali mijenja i inovira dovoljno da pošalje sve dosadašnje nastavke u mirovinu.

Firaxis Games Vijesti

Besplatno se dijeli herojska igra Marvel’s Midnight Suns

Zoran Žalac 06.06.2024.

PC igrači koji ne zaziru od Epic Games Launchera mogu si besplatno nabaviti primjerak vrlo sadržajnog role-playing naslova Marvel’s Midnight Suns.

Civilization 6 je na 90% popusta, vi ste na potezu

Zoran Žalac 04.04.2023.

Sid Meier’s Civilization 6 ponovno je na velikom popustu na gotovo svim platformama, a to uključuje i većinu ekspanzija za tu igru.

Marvel’s Midnight Suns ovog je vikenda besplatan na Steamu

Zoran Žalac 17.02.2023.

PC igrači ovoga vikenda imaju posebnu pogodnost te mogu na tri dana besplatno isprobati taktički RPG s Marvelovim herojima i zlikovcima.

Marvel’s Midnight Suns podbacio je u prodaji, izdavač za neuspjeh krivi loš tajming

Zoran Žalac 07.02.2023.

Voditelj izdavačke kuće Take-Two Interactive potvrdio je kako je nedavna igra Marvel’s Midnight Suns doživjela komercijalni fijasko unatoč dobrim reakcijama kritike i publike.

Marvel’s Midnight Suns imat će 65 tisuća linija dijaloga

Lovro Maroševac 29.11.2022.

Marvel’s Midnight Suns bit će velika igra u smislu glasovne glume, što će igračima ponuditi mogućnost prelaženja igre više puta.

Firaxis Games Specijali

Igrali smo Civilization 6

Juraj Bevandić 03.08.2016.

Proveli smo četiri sata uz novi nastavak najpoznatije 4X strategije i prenosimo vam svoje dojmove o najvažnijim novitetima koje od Civilizationa 6 možete očekivati već ove jeseni.

Firaxis Games Igre

Marvel’s Midnight Suns

Lovro Maroševac 11.06.2022.

Taktički RPG na poteze u kojemu će se neki od poznatih Marvelovih superheroja boriti protiv zle vampirice Lilith i njene vojske preobraženih likova.

XCOM: Chimera Squad

Zoran Žalac 14.04.2020.

Naslov koji se pričom nastavlja na XCOM 2: War of the Chosen. Centralni dio igre je mješovita grupa operativaca koju čini jedanaestero likova.

Civilization 6

Zoran Žalac 11.05.2016.

U šestom dijelu kultnog Civilizationa Ghandi se napokon ponašao kao stvarna ličnost, gradovi zauzimaju više polja, istraživanja gube linearan slijed, a jedinicama se dodaje mogućnost grupiranja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?