HCL.HR

SCE Santa Monica Studio

Developer

SCE Santa Monica Studio Recenzije

RecenzijaGod of War

Zoran Žalac 16.04.2018.

Novi God of War je pred vratima, a mi u recenziji istoga provjeravamo je li Kratos spreman za ulogu svog života kao otac i mentor mladom Atreusu.

RecenzijaThe Order: 1886

Žarko Ćurić 27.02.2015.

The Order nudi filmsko iskustvo naganjanja vukodlaka alternativnim Londonom krajem 19. stoljeća uz pomoć gadgeta i oružja iz laboratorija Nikole Tesle. No je li prekratak?

RecenzijaGod of War: Ascension

Duje Kozomara 08.04.2013.

Na koga je Kratos ovaj put ljut, kako izgleda prva implementacija multiplayera u serijalu i jesmo li uopće trebali novi nastavak – doznajte u našoj veseloj God of War: Ascension recenziji.

SCE Santa Monica Studio Vijesti

God of War je najprodavanija igra četvrtog mjeseca ove godine

Petra Rukav 23.05.2018.

Ne samo da je Sonyjeva God of War ekskluziva bila najprodavanija igra prošlog mjeseca već je ista postavila i dva nova rekorda po pitanju prodaje konzola za četvrti mjesec.

God of War je najbrže prodavana PlayStation 4 ekskluziva

Petra Rukav 03.05.2018.

Santa Monica Studios je svojim odvažnom pristupu legendarnoj PlayStation franšizi God of War zadivio te osvojio kako kritičare tako i igrače, što dokazuje i činjenica da je njihova najnovija videoigra postala najbrže prodavana PS4 ekskluziva.

Tvorci God of Wara dobivaju čestitke na uspjehu te igre

Zoran Žalac 23.04.2018.

Nekoliko istaknutih studija odalo je počast Kratosovoj nordijskoj avanturi, kao i timu Sony Santa Monice koji je zaslužan za novi God of War.

Sljedeća igra direktora God of Wara bit će originalan IP

Petra Rukav 14.04.2018.

U improviziranom intervjuu s gospodinom Panebiancom s YouTube kanala Skill Up, kreativni direktor nadolazećeg God Of Wara otkrio je kako u budućnosti želi izgraditi potpuno novi IP od temelja.

Gdje nam je ta God of War recenzija?

Zoran Žalac 12.04.2018.

Na pola smo puta avanture u kojoj Kratos i njegov sin Atreus istražuju nordijsku mitologiju. Već sada možemo reći kako je God of War odlična igra, ali s punom recenzijom ipak ćemo još malo pričekati.

SCE Santa Monica Studio Specijali

VIDEO NAJAVA: God of War se promijenio, ali i dalje je jednako brutalan

Zoran Žalac 09.04.2018.

Do izlaska nove God of War igre ostalo je nešto manje od dva tjedna, a mi vas informiramo o osnovnim stvarima koje trebate znati prije igranja najveće ovogodišnje ekskluzive za PlayStation 4.

Igrali smo God of War za PS4 i bio je božanstveno brutalan

Zoran Žalac 19.03.2018.

Kratos na svojim plećima nosi popriličan staž, ali kod tog veterana u novom God of Waru nema mjesta za reumu i ostale staračke probleme.

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Zoran Žalac 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

SCE Santa Monica Studio Igre

God of War (PS4)

Zoran Žalac 25.04.2016.

Nakon što je grčki panteon isprašen, na Kratosov red je došla ekipa nordijske mitologije. Thoru se tresu gaće, a čekić u rukama još i više.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?