Biver je imo rođendan, i reko mi je da dođem do nekog parkića, da će bit pecto ekipe sa novinarstva i da će doć svi.
uglavnom ja sam došo na taj rođendan nakon što sam propješačio preko neke ogromne livade koja je bila nekakva PARTY LIVADA jer su na svakom stolu na livadi kojih je bilo tipa 40 održavali tulumi, a svi ljudi koje sam viđao su bili baš upadljivo ružni. na kraju sam došo do tog biver stola i bilo je par ljudi koji su jeli nekakvu PIZZU koja je više izgledala kao nekakvo tjesto s preljevom od pice.
Onda je došo biver u pratnji,,, DEJANA JE#IĆA i nekoliko pičona s fpzga. Uglavnom uskoro je postalo jasno da oni meni žele namjestit te dvije pičke. u nekom trenu biver mi je namignuo i onda su svi likovi otišli i ja sam osto sam sa te dvije pice. Ubrzo sam se posvađao s njima oboma zbog paradajza u konzervi, za koji sam ja tvrdio da se od njega ne možeš zdebljat.
a one su bile uvjerene da mogu. ja nisam davao dojam da me zanimaju pa su se počele dirat međusobno i gurat dildoe u pičku, koja im je bila doslovno nevjerojatno mokra, kapalo je okolo i curilo iz njih.