HCL.HR

Nintendo Wii U - općenita rasprava

• 525 Odgovora
  • 205189 Hitova
Odg: Nintendo Wii U - općenita rasprava
« Odgovori #255 : 12. Svibanj, 2013., 11:59 »
Hvala, hvala,  mada sam već dosta od toga i znao, ali svaka čast na objašnjenju i TRUDU..  :clap:   :thumbs:   :ave:
To sam pitao isključivo radi toga jer sumnjam da je to namjerno rečeno od strane Namco Bandai, i
da su i oni i Nintendo htjeli da javnost zna kako Wii U ima slab procesor, da kasnije kad dođe
konkurencija podignu  clock na višu razinu, baš kao što se i danas priča..
Malo je čudno da rade zajedno, i N.B. ih bruka javno, makar bio i iskren, jer to može samo naštetiti Nintendu..
Osim ako iza toga ne stoji neka kvaka..?  :solidus:   Kako inače objasniti ovaj Shadow of the Eternals 9-minutni gameplay video..
Shvaćaš što sam mislio.. :solidus:
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2013., 12:03 ThOr VeLikI »

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #256 : 12. Svibanj, 2013., 12:14 »
:))) Daj se molim te okani te teorije da je Nintendo skrivao "pravi clock" Wii U konzole i da će ga kroz par mjeseci povećati na TISUĆU GIGAHERCA! :hiha:

Jer nisu... i neće. Sigurno.

Nema nikakvog poslovnog smisla da to čine, niti je to uopće izvedivo u smislu hardvera. Osim toga, čak i da OC-aju procesor i GPU-u na neki način toliko da postane identičnih ili čak većih performansi od Jaguara, konkurencija i dalje ima 6GB RAM-a VIŠE od njih... to je velika razlika kada dizajniraš multiplatform igre. Jednostavno je čovječe, ne natječu se direktno na polju hardvera sa Sonyem i Microsoftom. Dizajnirali su hardver tako da će funkcionirati kroz nekoliko godina za ono što oni imaju na umu s tom platformom; hoće li takvim pristupom privući dovoljno third-partya itd. je drugi par rukava.

« Odgovori #257 : 12. Svibanj, 2013., 12:38 »
Sve OK, i sve to stoji.. Ali kako ti objašnjavaš Shadow of the Eternals video, i kako to može tako lijepo raditi na Wii U, kojeg većina smatra
slabijom konzolom..? Mada se sjećam kada je Crytek izjavio, zašto se brinete o jačini Wii U, kada za to nema potrebe,
mi smo je testirali na cryenginu 3, Wii U radi lijepo i glatko.. Još malo i vidjeti ćemo igre u najboljem izdanju na Wii U i tada ćemo komentirati, moć konzole.. ;) Po meni, ako to tako radi na Wii U, kao Shadow of the Eternals, oni ni ne trebaju jaču konzolu, jer je to dovoljno za odlične igre..  :D
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2013., 12:50 ThOr VeLikI »

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #258 : 12. Svibanj, 2013., 13:14 »
Pa tko kaže da to nije dovoljno za 'odlične' igre? Skačeš malo s teme na temu, s ne znam baš kojim razlogom. Uglavnom, to i govorim - ima Nintendo s Wii U-om dobar hardver koji može isporučiti neke lijepe igre, ljepše od current-gena.

« Odgovori #259 : 12. Svibanj, 2013., 13:37 »
Nismo se razumjeli, ti veliš da neće povećavati clock proca, jel tako, a ja kako onda tako lijepo radi Shadow of the Eternals na Wii U,
jer svi pričaju da je slabiji i od current-gena, jel tako.. Baš me zanima tvoje mišljenje o tom videu i dali bi to TAKO radilo na current-gena,(ps3,xbox360)..!?
Ti sigurno nisi rekao da nije dovoljno za lijepe igre, niti sam ja to rekao, jer shvaćaš Wii U kao hardver, ali drugi ne misle tako, o tome se radi, na žalost..
Jer Shadow of the Eternals izgleda odlično i više od toga, a to je tek prva prava igra za Wii U.. Bome ni nove Ps4 igre neće izgledati daleko bolje, osim onih ekskluziva koje će se raditi po par go.. I sada mi reći da nije tako.. :D

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #260 : 12. Svibanj, 2013., 13:52 »
Prestani.

« Odgovori #261 : 12. Svibanj, 2013., 21:16 »
:hihi:

Inače, sad kada je prošlo nešto vremena, ja ne žalim investiciju u WiiU.... i baš mi je super kaj nema hrpa igara, ovak je super :approve

« Odgovori #262 : 12. Svibanj, 2013., 21:24 »
Slažem se.Čak mislim da bi bilo najbolje da uopće ne izdavaju nikakve igre.

« Odgovori #263 : 13. Svibanj, 2013., 16:23 »
black_out  :wildboy:  Samo carevi na forumu! :ave:   :ave:  :ave: 
:loludara:  :loludara:  :loludara:  :loludara:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #264 : 13. Svibanj, 2013., 16:42 »
Slažem se.Čak mislim da bi bilo najbolje da uopće ne izdavaju nikakve igre.

Pa ni ne izadju, kupuj odmah!

@Thor Čudan si čovječe :wildboy:

« Odgovori #265 : 13. Svibanj, 2013., 19:30 »

@Thor Čudan si čovječe :wildboy:

Jesam, a! :ne:
Da to sam si i ja mislio za mnoge, pa zašto bi ja bio drukčiji..  :piva:
Gle žao mi Nintenda, da ga svi toliko pljuju i mrze, moram malo stat u obranu, pa makar sam protiv svih,
ipak sam odrastao na SNES-u, NES-u.. :D
Možda i malo pretjeram, ali sve je to dio zabave, ne moraš uvijek baš pričati onako kako i razmišljaš,
više ne bi bilo tako zabavno.. :winknkiss:
Na forumima mora biti svega, da bude zanimljivo, samo da se ne vrijeđa, i bude bezobrazan, sve
ostalo treba oprostiti..
Vidi lika, uleti klizeći, napiše Prestani, tako rječito, moraš mu se pokloniti, ne.. :D :ave:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #266 : 26. Svibanj, 2013., 19:14 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #267 : 13. Lipanj, 2013., 16:44 »
Je li moguće igrati Wii U i raditi sve ostalo što se navigacije tiče isključivo preko gamepada? Tipa da ga se nikad više ne spoji na TV (osim pri početnom set-upu ili nešto)?

« Odgovori #268 : 13. Lipanj, 2013., 16:54 »
Ne podržavaju sve igre off-screen play, ali, mislim, da bi i prvi setup prošo bez TVa. Ja mislim da sam gledal nekaj na telki dok sam šaltao kroz settingse. TV bu ti uglavnom kad-tad trebal.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #269 : 13. Lipanj, 2013., 16:55 »
aha, šteta :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9