majko draga ovo je došlo od nikud!!
https://www.youtube.com/watch?v=GXxmHgaJfconovi heroji. nove priče (?). nova zabava.
znači ne dobivamo za sad death knighta i monka nego nove heroje za postojeće klase. ovo nisam očekivao! predobro.
ovo će totalno preokrenut metu i samu igru! (
nope.avi)
Magni Bronzebeard je bio warrior po klasi tako da on je za tu klasu druga opcija uz postojećeg Garrosha Hellscreama.
Šta mislite koji će drugi likovi iz wow-a bit opcije za druge klase?
ja mislim da će stavit Arthasa (nažalost to bi značilo da on neće bit za death knighta kad dodaju nove klase šta bi bilo šteta jer je on napoznatiji death knight) kao drugu opciju za paladina,
Tyrande za huntera (pošto je ona bila u alphi),
Sen'jin možda za priesta (jest da je vol'jin bio u alphi al on je karta sad),
za magea sam nekako 100% siguran da će bit Kael'Thas (bio je u alphi),
Rehgar bi mogao bit shaman (ima ga u heroes of the storm pa bi mogao bit i tu),
Fizzlebang bi mogao bit warlock (čisto zbog toga šta je on povezan sa Jaraxxasom pa bi mogao i dobit unikatan dialog kad njega zamjeni),
druid možda Hamuul Runetotem (nagađam samo,nisam toliki poznavaoc wow lora al za njega piše da je archdruid)
i za rogue bi mogla bit Vanessa VanCleef ili puno važnija u wow-u Maiev Shadowsong (pošto imamo Edwina i Illidana već kao karte)
EDIT:
http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/19508175/sad mi se smanjio hype podosta...

hahaha
kao što se može pročitat, novi heroji su samo za aestetiku. :) nažalost
al dobro ajd treba i to. šteta šta je samo to. mogli su dodat nove heropowere njima.
po tome znači svaki novi heroj će imat lijepe animacije kad ulazu u borbu i kad uključi hero power,drukčiji play area (onaj dio oko portreta heroja) i svoje emotove te će se uz njih dobit i card back.
9€ je malo previše za tako nešto al ko voli nek izvoli.

također možda onako lagano teasaju nove klase:
New Heroes do not add new cards to your collection or change the classes’ activated Hero Power and are not considered new classes.
hehe nadam se :)