avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Awspuh je cigan njanja - 05. Travanj, 2006., 17:08Pa je li trebaš uzeti samo ta jajca ili šta? možda ti ta strelica označava samo jezero gdje možeš naći te ribe, a ne neku specifičnu metuje..al kaj onda dalje?? Kaze na jezero a tam nemam kaj raditi.. nema nekog pokazatelja da bi oso nakam drugam
Pa je li trebaš uzeti samo ta jajca ili šta? možda ti ta strelica označava samo jezero gdje možeš naći te ribe, a ne neku specifičnu metu
Ej ako neznate riješit qust to nije bug, jednostavno ste glupi. Jebo vas pa ljudio koji van daju quest sve van objasne. Tak quest s ribama trebaš skupit 8 scales ili ti ga lustre od ribe neke specijalne, reka ti je strai di su točno.
to je ako se ne varam quest za onog ribara? di moras 12 scalesa skupit?kao 1. blaster 32, scales nisu jajca, to su ljuske od ribe2. trebas pobit 12 riba i uzet njihove ljuske, ti nemoras pratit quest marker, on ti pokazuje di su ribe, al ti ih mozes nac i bez njega
Ne želin srat po vama koji stalno zapitkujete amo reć glupasta pitanja, lako rješiva ali sto puta san reka LJUDI KOJI VAN DAJU QUEST VAN SVE REĆU SAMO IH SVE ISPITAJTE. kao šta je za uređenje kuće ili za ljuske (jaja od ribe hahah). Inače nema ništa protiv pitanja kao želite tako igrat igru, da van mi drugi rješavamo sitne glupaste onda ok. :alright:Bring on the questions! Fire On. :naughty:
lol beaver ko vrijedja koga............samo sam mu pomogo oko questai oko engleskog vokabulara :)i ko je pljuvo po fps-u?lol pa igro sam cod online u klanovima vise od pola godine (presto zbog manjka zivota :))neznam sta sam reko protiv blastera i fps-a, molimte mi pokazi