HCL.HR

HCL VIDEO: Složili smo nezaustavljiv arsenal oružja za invaziju vanzemaljaca

Zoran Žalac 16.09.2015.   •   11 komentara


S obzirom da je 21. stoljeće u tijeku, a prijetnja od invazije vanzemaljaca veća nego ikad ranije u povijesti, donosimo vam ultimativni vodič za sastavljanje arsenala kojim ćete elijenske okupatore potjerati tamo odakle su i došli.

Znakovi su tu, posloženi i jasni – videoigre su predvidjele da će se invazija vanzemaljaca na naš šareni planet dogoditi negdje tijekom 21. stoljeća. Šanse su da će ju dočekati današnje generacije gejmera pa mi u HCL-u osjećamo kako je naša sveta dužnost upozoriti i pripremiti gejmersku populaciju za taj veliki događaj. Ono što iz pouzdanih izvora znamo jest to da vanzemaljci neće sletjeti kod nas na mirovne pregovore. Oni ne žele naše ekonomske modele nego su se namjerili na ugrađivanje analnih sondi.

Da do toga ne bi došlo, predstavljamo vam prvu liniju obrane – ultimativni arsenal oružja koji vanzemaljce neće samo potjerati nazad na Mars nego će napraviti kupus od njih. I to kiseli kupus. Pazili smo, naravno, da naš preporučeni arsenal bude praktičan, fino zaokružen, da odašilje snažnu poruku i da bude zabavan za korištenje. Istraživali smo ga i testirali još od veljače ove godine, u konzultaciji s vodećim ekspertima teorija zavjere; a sada je konačno došao taj trenutak da vam ga otkrijemo kroz naš video specijal.

Do kraja godine inače planiramo krenuti u proizvodnju brendiranih paketa koji uključuju ove fine igračkice. Ukoliko izvršite prednarudžbu za naš paket, dat ćemo vam i komad slanine uz njega, jer je empirijski dokazano kako njezine bjelančevine pomažu u borbi sa svim vrstama elijena. No ni to nije sve! Ako se pretplatite na naš paket usluga, osim arsenala na vanzemaljce uvalit ćemo vam i specijalizirane pakete s alatima za borbu protiv zombija i demona!

Komentari (11)

  • StarFan

    16.09.2015 - 20:38

    Haha "kad im lice u lice počnete pjevati , ne dirajte mi ravnicu" pa na ovom HCL-u me nasmijete svaki put.

  • Mirek

    16.09.2015 - 21:01

    Nezaustavljiv Arsenal, čudan izbor na današnji dan 😀

    • Vlado95

      @Mirek, 16.09.2015 - 23:54

      To sam bas ja htio napisat 🙂

  • Apocalypse4987

    16.09.2015 - 21:09

    Očekiva sam BFG iz dooma

  • tonchek

    17.09.2015 - 01:13

    Zaboravili ste Redeemer iz UT-a

  • edviiN

    17.09.2015 - 05:07

    Zaboravili suit Iron Man.a hahahah

  • Beetlejuice

    17.09.2015 - 09:04

    Dodao bih na listu i jedno odredjeno ruzicasto oruzje iz GTA San Andreas…ali to je za slucaj da elijeni budu perverzno nastrojeni

  • TeroXCro

    17.09.2015 - 14:39

    Woooooo Wooooo Woooo no Gravity Gun,JEW mad bro.

    • TeroXCro

      @TeroXCro, 17.09.2015 - 15:27

      LOL koji fail,eto što se dogodi kada pišeš komentar prije nego što pogledaš video.

      Što se tiče clipa,super je uspjeli ste me nasmijati,ali jedna zamjreak,nije da sam neki regularni Half Life fan koji govori sve dobro o igri (ja sam NAJVEĆI fan ove igre i svako tko misli da to nije dobar serijal treba ići u koncetracijski logor XD),ali smetalo me je to što ste u zamjenu za drugo najmoćnije oružje na svijetu aka The Almighty Crowbar stavili neki tamo trećerazredni oblik motorne pile.
      Sve u svemu dobro ste nas nasmijali.

  • goldfinger

    17.09.2015 - 18:01

    Petica za trud!

  • MaliMicek

    17.09.2015 - 20:38

    Super video, humoran, zabavan i odlično montiran. Al ste skupa sa pola svijeta naporni s tom (uvijek u top 5 oružja ikad) motorkom. Nije da mi osobno smeta motorka (volim ju i ja u igrama) nego čisto sumnjam da bi ona imalo pomogla protiv bilo koje "elijenske" rase koja odluči napravit invaziju na nas 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?