HCL.HR

Epic Games

Izdavač

Epic Games Recenzije

RecenzijaInfinity Blade [iOS]

Petar Karabatić 19.12.2010.

Nakon Epic Citadela koji je predstavio Unreal 3 engine na iOS uređajima, stiže i prva prava UE3 igra, grafički najimpresivniji naslov za iUređaje – Infinity Blade.

Epic Games Vijesti

Fortnite sada javno pokazuje koliko igrača igra koju igru i mod unutar Fortnitea

Zoran Žalac prije 5 sati

Od sada se u Fortniteu u bilo kojem trenutku može vidjeti koliko igrača boravi u kojem modu, odnosno igri, što će ići u prilog kreatora koji nastoje ostvariti zaradu kreiranjem igara za Fortnite.

Od sada možete zarađivati stvarni novac kroz Fortnite

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Predstavljen je Unreal Editor za Fortnite, alat pomoću kojega kreatori mogu stvarati svoje sadržaje unutar Fortnitea te za to biti financijski kompenzirani.

U Fortnite uskoro stiže snaga Unreal Enginea 5 kroz Creative 2.0

Filip Zorić 16.03.2023.

Novi Creative mod u Fortniteu sa sobom donosi snagu Unreal Enginea 5, a izgleda da ga ne moramo dugo čekati – stiže već idućeg tjedna.

Čini se da u Fortnite stiže još Resident Evil likova

Filip Zorić 13.03.2023.

Leon S. Kennedy već ima brdo briga u nadolazećem Resident Evilu 4, a sad ga očekuje i napucavanje s igračima u Fortniteu.

Fortnite bi se uskoro mogao igrati iz skroz drugačije perspektive

Zoran Žalac 04.03.2023.

Friške glasine sugeriraju kako će sljedeća sezona Fortnitea idućeg tjedna napokon donijeti ono o čemu se šuška već duže vremena: mogućnost igranja iz prvog lica.

Epic Games Specijali

ANKETA: Kupujete li hardver za igranje po punoj cijeni ili čekate popust?

Zoran Žalac 29.08.2022.

Sve poskupljuje, pa tako i oprema za igranje. Utječe li to na vaš plan nabave gaming uređaja ili tom prilikom ionako ne gledate na cijenu?

ANKETA: Kakvo vam je mišljenje o Fortniteu?

Zoran Žalac 23.08.2022.

Fortnite je jedna od najpopularnijih igara današnjice – za jedne glavni izvor zabave, a za druge velika pijaca taštine. Kakvo je vaše mišljenje o toj igri?

Može li i smije li Fortnite u 2018. biti „igra godine“?

Zoran Žalac 26.11.2018.

U 2018. godini svijet gaminga suočava se s interesantnim pitanjem: zaslužuju li igre nagradu samo u godini kada se isporuče na tržište?

Epic Games Igre

Star Trek: Resurgence

Lovro Maroševac 14.03.2022.

Radnja koja će pričom biti smještena nakon događaja Star Trek: The Next Generationa pratit će posadu broda U.S.S. RESOLUTE u kojoj će igrači istraživati misterij dviju vanzemaljskih civilizacija.

Alan Wake II

Lovro Maroševac 14.03.2022.

Dugokosi i bradati Alan Wake odlazi u novu avanturu u kojoj ga očekuje mnogobrojne opasnosti. Napeta atmosfera, višeslojni misteriji i manjak akcije nego u originalu krase ovaj nastavak.

Alan Wake Remastered

Lovro Maroševac 19.09.2021.

Grafički ljepše izdanje igre iz 2010. godine sa sobom donosi moderniji pogled na Alana Wakea i dvije ekspanzije – The Signal i The Writer.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?