HCL.HR

Oznaka: Černobil

Chernobylite dolazi na PS5 i XSX/S konzole, a na PC-u dobiva poboljšano izdanje

Zoran Žalac 01.02.2022.

Chernobylite će ovog proljeća dobiti svoje next-gen verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S, s grafičkim poboljšanjima i dodatnim sadržajem.

HCL VideoIgramo Chernobylite (EP3): Morao sam ubiti neke ljude u Černobilu

Igor Belan 07.08.2021.

Nakon što me drug Olivier podsjetio da sam ja u ovoj igri gazda, krećemo na novu misiju u potrazi za resursima, informacijama i novim ljudima da nam pomognu u avanturi. Ali neki su po putu morali i umrijeti…

HCL VideoIgramo Chernobylite (EP2): Idemo istražiti taj Černobil

Igor Belan 02.08.2021.

Nakon neobičnog uvoda u priču vrijeme je da nas Chernobylite odvede u prvu šetnju zonom užasa, horora i radijacije. I to svojom, još uvrnutijom verzijom svega toga. Pa evo kako je prošla moja prva šetnja…

RecenzijaChernobylite

Josip Klanfar 30.07.2021.

Chernobylite nam želi pokazati kako zapravo izgleda Černobil i kako izgleda kada se moramo suočiti s teškim odlukama koje doslovno određuju daljnji tijek događaja. Je li u tome uspio?

HCL VideoZaigrao sam Chernobylite, stigao profesor Igor u nuklearku

Igor Belan 29.07.2021.

Chernobylite je vani u punoj verziji, a nakon što su mi poslali onaj ludi paket s lutkicom očekivanja su porasla. Još se i glavni lik zove Igor! Pa idemo zakoračiti u zonu isključenja i vidjeti kako počinje puno izdanje nakon što sam već probao Early Access verziju.

HCL VideoGasio sam požare u Černobilu, skoro me ubila radijacija

Filip Zorić 20.07.2021.

Chernobyl Liquidators Simulator je igra koja prikazuje grozote s kojima su se suočili tzv. černobilski likvidatori. Postao sam vatrogasac u demo verziji igre kako bih saznao koliko je sve realistično odrađeno. Evo kako je prošlo.

Chernobylite uskoro izlazi iz Early Accessa

Lovro Maroševac 31.10.2020.

Post-apokaliptičnu avanturu poljskog studija The Farm 51 moći ćemo uskoro zaigrati u njenom pravom i punokrvnom izdanju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?