HCL.HR

Oznaka: Live action traileri

Rico je legenda u novom traileru za Just Cause 4

Zoran Žalac 27.11.2018.

Još jedan video za nadolazeći Just Cause 4 mješavina je odglumljenih kadrova i scena iz same igre; ozbiljan i humorističan u isto vrijeme.

Igrani trailer za Fallout 76 prodaje neku sasvim drugu igru

Zoran Žalac 29.10.2018.

Bethesda je izbacila live action video u sklopu promocije Fallouta 76 po kojemu jasno naglašavaju kako je to Fallout značajno drugačijeg fokusa od svojih prethodnika.

Filmični Assassin’s Creed Odyssey u novoj reklami oponaša Trainspotting

Zoran Žalac 19.09.2018.

Uvodna scena kultnog filma Trainspotting poslužila je kao inspiracija za novu igranu reklamu sljedeće Assassin’s Creed igre.

Pogledajte kako izgledaju krstitke u Far Cry 5

Zoran Žalac 28.02.2018.

Glavni negativac Far Cryja 5 nije sasvim svoj niti čist u glavi, a evo i kratke priče kako je pronašao svoj spas u religiji… na štetu drugih nevjernika.

Activision želi da ponovno okupite staru ekipu pred izlazak Call of Dutyja: WWII

Zoran Žalac 15.10.2017.

Ako imate ekipu s kojom ste nekada igrali Call of Duty igre, Activision kaže kako je došlo vrijeme da ponovno regrutirate sve članove.

Novi igrani trailer za Shadow of War izgleda bolje nego čitava Hobbit trilogija

Zoran Žalac 18.09.2017.

Warner Bros. Interactive uložio je popriličan budžet za promociju Middle-earth: Shadow of Wara, a nakon live action trailera žao nam je što još uvijek nemamo igre koje će izgledati ovako dobro.

Ubisoft se pošteno istrošio za TV reklamu Ghost Recon Wildlandsa

Zoran Žalac 24.02.2017.

Stvari izgledaju dosta realistično i uvjerljivo u televizijskoj reklami za Ghost Recon Wildlands, samo ne vičite kako je igra dobila downgrade grafike.

Stvarni Hitman izgleda nestvarno zabavno

Zoran Žalac 09.03.2016.

Square Enix i tvrtka RealmPictures stvorili su igrivu predstavu Hitmana pokraj koje nadolazeća igra i nedavni film izgledaju neuvjerljivo i dosadno.

The Division neće izgledati ovako dobro

Igor Belan 19.01.2016.

Samo da ne bi bilo zbunjenih lica nakon gledanja ovog filmića – The Division kao igra zapravo neće izgledati ovako dobro. Ništa još dugo neće izgledati ovako dobro.

RecenzijaNeed for Speed

Žarko Ćurić 28.12.2015.

Novi Need for Speed ima sve sastojke koji su činili Underground nastavke popularnima, no je li sređivanje automobila dovoljno dobro da se novi nastavak vrati na tron uličnih utrka?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?