HCL.HR

Ubisoft ima dirljivu priču za The Division 2… samo ne u igri

Zoran Žalac 19.02.2019.   •   3 komentara   •   Trailer


Dječji crtež jedini je plan koji imamo u Divisionu 2. Igri koja inače neće imati tople, emotivne priče kao u promotivnim materijalima.

Nije se dogodilo jednom da su priče Ubisoftovih igara zanimljivije, bogatije i kvalitetnije prezentirane u promotivnim materijalima nego u samoj igri. Slično će biti i s The Divisionom 2, igrom u kojoj je priča sekundarna i samo izgovor za rešetanje generičnih neprijatelja. Međutim, igrani trailer za tu nadolazeću pucačinu ima interesantnu poruku – usred kaosa i običan dječji crtež može biti pokretač nade i motivacije. Nećemo taj crtež vjerojatno vidjeti u igri, ali hej – nakon ovoga nam se nekako lakše pretvarati da sudbina Amerike doista ovisi o nama.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • SanKa

    19.02.2019 - 15:35

    meni je division 1 imao jedan od najboljih i najemotivnijih trailera…onaj prvi kad se priča o katastrofi…šteta što igra nije ni upola dobra ko trailer.

  • funky0308

    19.02.2019 - 17:20

    Jbga, sad ce opet ispasti kako branim Division ili Ubisoft ali ovo vrijedi za sve igre, developere i izdavace – traileri su reklame i tako ih treba i shvatiti, to smo puno puta ponovili
    A sto se price tice, ako netko i dvojku uzme pa kasnije kuka kako je prica ovakva ili onakva i sve ostalo sto joj se prigovara, onda je stvarno cudan. Vidjeli smo na primjeru jedinice o kakvoj se igri radi, prica u Divisionu je nesto sto je tu tek toliko da poveze sve skupa u neku koliko toliko smislenu cjelinu i to je to. Division je looter shooter igra i ako nemas dobru ekipu za igranje ili sam ne volis takav tip igara, onda je trebas i preskociti. I ja sam bih vise volio da je veci naglasak stavljen na pricu i solo igranje ali nije. Igra je dobra, dobro se vrti i zabavna je ali da ce ispricati pricu kao Heavy Rain ili nesto slicno tome – nece.

  • David P

    19.02.2019 - 19:42

    Lakse je napravit trailer nego igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?