HCL.HR

Oznaka: Miševi

Iz Logitecha su najavili svoj najlakši i najbrži miš ikad – G Pro X Superlight 2

Zoran Žalac 05.09.2023.

Tvrtka Logitech najavila je novi proizvod koji bi mogao zagolicati maštu PC igrača kao najlakši i najbrži miš kojega su u Logitechu do sada proizveli.

Što kažete na ideju igranja uz kombinaciju miš+kontroler?

Zoran Žalac 02.08.2021.

Testiranje igre Halo Infinite pokazalo je da se ista jako dobro snalazi uz neobičnu kombinaciju kontroliranja igre pomoću miša i kontrolera.

RecenzijaSteelSeries Sensei Ten

Zoran Žalac 07.12.2019.

Povodom desete obljetnice svog gamerskog miša Senei, tvrtka SteelSeries lansirala je modernizirano izdanje zvano Sensei Ten. Može li se taj proizvod nazvati pobjedničkim?

HCL VideoIgramo Ghost of a Tale (EP3): Popeo sam se na vrh dvorca

Igor Belan 24.03.2018.

Neobično visokom razinom spretnosti doveo sam našeg malog miša do vrha dvorca iz kojeg pokušava pobjeći, a tamo sam našao jednog malo drugačijeg, misterioznog štakora i topli krevet.

HCL VideoIgramo Ghost of a Tale (EP2): Ovi štakori su seljačine

Igor Belan 16.03.2018.

Nakon vaše velike podrške na prvom videu nastavljamo s prelaženjem igre Ghost of a Tale, a po putu pronalazimo prijatelje, jednog neutralnog kovača i neke jako smrdljive štakore koje trebamo orobiti.

HCL VideoIgramo Ghost of a Tale (EP1): Šuljam se kao miš

Igor Belan 15.03.2018.

Ghost of a Tale je jedna od grafički najimpresivnijih indie igara koje ste ikada vidjeli, a i jedna od najunikatnijih igara ikada. U svijetu u kojem su ljude zamijenile životinje kao miš zvan Tilo morate pobjeći iz masivnog dvorca u Metal Gear Solid stilu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?