HCL.HR

Oznaka: Planeti

HCL VideoSrbi rade ozbiljnu sci-fi igru, probao sam Scars Above demo

Igor Belan 08.10.2022.

Nove sci-fi akcijske avanture ne viđamo baš svaki dan, a nekako su još zanimljivije kada dolaze iz susjedstva. Pa pogledajte kako tražim odgovore o stranom planetu i mlatim vanzemaljce u Scars Above, novoj igri srpskog studija Mad Head Games.

HCL VideoZaigrao sam Journey to the Savage Planet, osjetio vibre Subnautice i Supralanda

Igor Belan 28.01.2020.

Pogledajte kako je počelo moje putovanje do divljačkog planeta i što sam tamo pronašao u prvih pola sata igre. Spoiler alert: naletio sam na tragove Supralanda! I Subnautice!

HCL VideoIgramo Astroneer (EP3): NAPRAVIO SAM SI AUTO

Igor Belan 17.01.2017.

U životu svakog muškarca dođe onaj trenutak gdje jednostavno poželiš vlastitim rukama napraviti auto. Meni se to dogodilo u trećoj epizodi odigravanja Astroneera, a auto sam napravio od čistog aluminija i nekakvog ‘spoja’.

HCL VideoIgramo Astroneer (EP2): IDEMO UNUTRA!

Igor Belan 13.01.2017.

Odlučio sam nastaviti s istraživanjem čudnovatog planeta u Astroneeru da vidim kakve sve tajne igra skriva, a pronašao sam otrovne plinove, čudne špilje i još čudniji sustav izgradnje baze.

Siri Mass Effect Andromede objašnjava nam kako ćemo kolonizirati i uništiti još jedan planet

Juraj Bevandić 03.12.2016.

Avina je glasovna umjetna inteligencija Andromedine verzije Citadela koja plovi svemirom sa zamrznutim ljudima koji čekaju na pronalazak novog doma.

HCL VideoIgramo Sky Break (EP2): Moj novi prijatelj je vanzemaljac

Igor Belan 20.11.2016.

Dok jednom napokon ne pronađem gdje su se slupali moji ljudski prijatelji na ovom stranom planetu, čini se da ću se morati osloniti na neke vanzemaljce kako bih preživio u igri Sky Break.

Više od devedeset posto PC igrača odustalo od No Man’s Sky

Juraj Bevandić 26.08.2016.

Nakon uvjerljivo najsnažnijeg izlaska na tržište ove godine i turbulentna prva dva tjedna, No Man’s Sky proživljava uvjerljivo najveći pad u broju igrača na Steamu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?