HCL.HR

Oznaka: Pokemon GO savjeti

Ozbiljno, najozbiljnije, ne igrajte Pokemon GO dok vozite

Igor Belan 24.08.2016.

Iz Japana nam stiže tragična vijest koja je ujedno i ponajbolji pokazatelj koliko Pokemon GO može biti opasan ako se igra dok upravljate vozilom.

HCL VideoPOKEMON GO DNEVNIK #3: Ekans u šumi i borba u Gymu

Igor Belan 28.07.2016.

U trećoj epizodi Pokemon GO dnevnika učimo vas što učiniti kad naletite na zmiju usred šume i kako ne smijete dopustiti šišmišima da vam kradu loptice. Logično.

HCL VideoZašto je Pokemon GO tako popularan?

Igor Belan 27.07.2016.

Pokemon GO uopće nije dobro napravljena igra, no cijeli svijet, uključujući nas, ne može je prestati igrati. Zašto je Pokemon GO tako brzo postao popularan odgovaramo u ovom video specijalu.

HCL VideoPOKEMON GO DNEVNIK #1: Zubata večer uz Venonata i Eevee

Igor Belan 24.07.2016.

U prvoj epizodi Pokemon GO dnevnika pogledajte kako mi izgleda lista Pokemona nakon masivnog čišćenja, kako se borim s nekoliko Zubata i ulovim Eevee relativno visokog CP-a pokraj Pokestopa s Lure Modulom.

SpecijalPOKEMON GO ŠKOLA #2: Kako levelirati brže i čemu uopće služi moj level?

Žarko Ćurić 20.07.2016.

U drugoj lekciji naše Pokemon Go škole upoznat ćete sa sustavom levela – kakve veze vaš level ima s Pokemonima koje susrećete i kako brzo podići osobni level kroz strpljenje i čuvanje jaja.

SpecijalPOKEMON GO ŠKOLA #1: Kako ih uhvatiti sve ili barem što više

Žarko Ćurić 14.07.2016.

U prvoj epizodi našeg mini serijala Pokemon Go Škola objašnjavamo osnove hvatanja Pokemona – kako izabrati Pikachua kao prvog Pokemona, kako u svoj tim pridobiti teže Pokemone, što je to Curveball i mnogo više.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?