HCL.HR

Oznaka: Smiješne igrice

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP11): Prvi auto koji sam ukrao

Igor Belan prije 6 dana

Sve godine iskustva u igranju GTA igara napokon su se isplatile u ovom turbo-realističnom simulatoru krađe! Napokon sam uspio ukrasti prvi auto! Sad ga samo treba prodati… u komadićima.

HCL VideoIgramo The Spy Who Shrunk Me (EP2): Upadamo znanstvenicima u laboratorij

Igor Belan prije 1 tjedan

Sovjeti šalju umanjene verzije vojnika u maleckim raketama, a ja ih kao iskusni špijun moram spriječiti u tome. Sve to uz par bugova u novoj epizodi humoristične špijunske igre A Spy Who Shrunk Me.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP10): Sad mogu krast’ i aute!

Igor Belan 09.01.2019.

Svom arsenalu kriminalnih znanja, iskustva i vještina kroz ovu epizodu dodajem stvari poput krađe automobila i hakiranja bilo čega spojenog na struju. Ova igra je već premašila sva moja očekivanja.

HCL VideoZaigrao sam špijunsku komediju The Spy Who Shrunk Me i bilo je smiješno

Igor Belan 07.01.2019.

The Spy Who Shrunk me je još u Early Accessu, ali već sad izgleda dobro, igra se solidno, ima priču te glasovnu glumu i jedina je špijunska igra u kojoj smanjuješ ljude tajnom sovjetskom tehnologijom iz 80-ih. Evo kako se igra.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP9): Moja najopasnija pljačka do sada

Igor Belan 04.01.2019.

Kako provaliti u kuću sa samo jednim ulaznim vratima, naprednim sustavom osiguranja i nabrijanim vlasnikom što pištolj nosa po kući? Evo kako je prošao moj pokušaj.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP8): Naučio sam provaljivati u sefove

Igor Belan 29.12.2018.

Još samo da naučim hakirati i gdje će mi biti kraj? Nakon ove epizode imam osjećaj i da se igra bliži kraju jer sam većinu susjedstva već posjetio (čitaj: opljačkao). Ali tko će ga znat’!

HCL VideoIgramo Protocol (EP2): Ovo nije za mlađe od… 15 godina?

Igor Belan 21.12.2018.

Nastavljam s mučenjem u igri Protocol jer ste vi to tako tražili. Čini se da volite gledati kako se mučim. A čini se da ni meni ne smeta ovakva igra kad je humor na mjestu.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP7): Idemo opljačkati neke nove kuće

Igor Belan 18.12.2018.

Napokon sam zaradio dovoljno novca da naučim rastavljati nakit na vrijedne, sitne komadiće, a kako mi novčanik raste tako mi rastu i ambicije pa upadam u sve bogatije, ali i opasnije kuće.

HCL VideoZaigrao sam smiješnu sci-fi igru Protocol, video bi vas mogao uvrijediti

Igor Belan 16.12.2018.

Kako bi izgledao prvi kontakt ljudi i vanzemaljaca iz svemirskog tanjura? Kako bi se ljudska rasa ponijela? Kakav bi PROTOKOL slijedili oni izabrani da naprave prvi kontakt? Ovo je igra o tome, uz prostačenje i dozu humora.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP6): Upao sam im u kuću i spavao pod krevetom

Igor Belan 12.12.2018.

Vaš omiljeni lopov vraća se na scenu i u ovoj epizodi postaje bezobrazan – spava ljudima ispod kreveta, krade, mulja i laže policiji u oči i na kraju uspijeva sve to bez zatvorske kazne. Kako i zašto? Pogledajte u novoj epizodi.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP5): Najbolja pljačka koju sam ikada izveo

Igor Belan 09.12.2018.

Nisam znao da sam ovako dobar lopov. Hvala Thief Simulator! Sad razmišljam zatvoriti portal i bacit se u kriminalne vode – očito mi ide dobro.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP4): Ovo su sad već ozbiljne pljačke

Igor Belan 04.12.2018.

Thief Simulator naučio me biti najgori šljam od lopova ikada, što ću demonstrirati u ovoj epizodi u kojoj beskrupulozno upadam ljudima u kuće iako su doma i odmaraju.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP3): Provalio sam im u kuću usred dana

Igor Belan 29.11.2018.

Moja karijera profesionalnog lopova nastavlja se bez savjeta mog mentora Vinnyja, koji me više ne zove i pušta me da sam smišljam koju kuću ću orobiti i kako. Evo kako mi ide.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?