HCL.HR

Oznaka: Smiješne igrice

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP19): stigao veliki update, lopov je živ?

Igor Belan prije 7 dana

Thief Simulator upravo je dobio veliki update koji donosi novi komad priče, potpuno novi dio grada za pljačkanje i najskuplji laptop na svijetu. Čim sam to čuo odmah sam predao značku i pištolj iz Police Simulatora.

HCL VideoIgramo Supraland (EP22): Jako sam sretan zbog ovoga

Igor Belan prije 1 tjedan

Nećete vjerovati ali uspjeli smo u nečemu što uopće nismo tražili – Supraland je dobio srpski prijevod! Pogledajte kako je čudno igrati kad je sve na srpskom i bacite oko na neke zagonetkice koje sam uspio pronaći. Nije još gotovo!

HCL VideoIgramo Supraland (EP21): Našao sam najjači mač u igri

Igor Belan 30.06.2019.

Nastavljam istraživati pješčanik Supralanda u nadi da ću pronaći neke vrijedne nove tajne sada kad imam mogućnost uništavanja metalnih dasaka koje su me dosad izluđivale. I znate što? Pronašao sam neke vrijedne nove tajne! ‘Ko bi rekao!

HCL VideoIgramo Duck Season (EP2): Završio sam igru na dva načina

Igor Belan 26.06.2019.

Čini se da Duck Season ima sedam različitih završetaka pa nakon što sam ostao razočaran prvim, bacio sam se odmah na ponovno igranje. Srećom, igra nije jako duga, a sada već i znam što radim.

HCL VideoZaigrao sam Duck Season PC, nisu mi rekli da je igra toliko luda

Igor Belan 24.06.2019.

Duck Season već je mjesecima poznat vlasnicima VR headseta, ali od sad je ovaj “horor” naslov dostupan i za normalno igranje s dobrim starim mišem. Nisam znao što je tako strašno u napucavanju patkica… sve do kraja.

HCL VideoIgramo Supraland (EP20): Našao sam neke čudne stvari

Igor Belan 22.06.2019.

Supraland se vraća nakon tjedan dana pauze! Nastavljam tražiti tajne i druga čudesa, a moja potraga za preostalim Red Moonovima odvodi me do vulkana, misterioznog dvorca i nazad do plavog kristala.

HCL VideoIgramo Supraland (EP19): Nešto je iza ovih vrata!

Igor Belan 15.06.2019.

Slijedimo pištanje Chest Detectora u potrazi za svim tajnama, ali neke od njih su iza ogromnih, zaključanih vrata. Naravno, sva vrata u Supralandu zaključana su zagonetkom.

HCL VideoIgramo Supraland (EP18): Što je na kraju duge?

Igor Belan 09.06.2019.

U novoj epizodi Supralanda idemo vidjeti što se nalazi na kraju duge, ali prvo moramo nađi način da tamo dođemo. Osim toga, vrijeme bi bilo da napokon pokušam riješiti one valove neprijatelja blizu početnog sela, zar ne?

HCL VideoIgramo Supraland (EP17): Našao sam hrpu blaga

Igor Belan 03.06.2019.

Igra je možda gotova, ali mi nismo gotovi s igrom. Nastavljamo sa Supralandom tamo gdje smo stali – u pohodu na tajne, blago i nadogradnje skrivene u najčudnijim kutevima igre.

HCL VideoIgramo Supraland (EP16): Najteža zagonetka za kraj igre

Igor Belan 31.05.2019.

Mogu li riješiti najtežu zagonetku u cijeloj igri i srediti problem s vodom? Naravno da mogu pa ne traje video 30 minuta bezveze. Ali što se dogodi na kraju i je li igra gotova nakon što se Creditsi izvrte? Evo odgovora.

HCL VideoIgramo Supraland (EP15): Jel’ ovo kraj igre?

Igor Belan 28.05.2019.

Čujete li to? Osjetite li? Netko je definitivno pustio goluba… ali što to znači u kontekstu Supralanda i je li ovo zadnje epizoda serijala? Je li ovo kraj igre!?

HCL VideoIgramo Supraland (EP14): Najbolja stvar koju sam ikada kupio

Igor Belan 25.05.2019.

Baš kad pomislim da se Supraland bliži kraju dobijem najbolju stvar ikada (u zamjenu za novac) i shvatim da sada moram sa time prozujati po cijeloj igri. Ali idemo prvo riješiti taj problem s vodom…

HCL VideoIgramo Supraland (EP13): Ova zagonetka je bila čudna

Igor Belan 22.05.2019.

U prošloj epizodi riješio sam 1% igre, a nisam siguran ni da sam u ovoj napravio puno više od toga. Doduše, riješio JESAM jednu dosta zeznutu zagonetku koja uključuje čovjeka koji nije ni crven, ni plav. Ali gdje je kraj igre?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?