HCL.HR

Oznaka: Smiješne igrice

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP18): Najteža pljačka za kraj serijala

Igor Belan 07.03.2019.

Najbolji serijal o krađi lonaca, automobila i antiknih satova na internetu ovom epizodom dolazi svom kraju. Jesam li uspio izbjeći zatvor i mafiju nakon najteže pljačke u cijeloj igri?

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP17): Idemo ukrasti najskuplji auto u igri

Igor Belan 28.02.2019.

Osjećam da se moja lopovska karijera bliži kraju pa prije nego sve završi idemo obaviti jednu stvarno zahtjevnu pljačku. Kako vam zvuči najskuplji auto u igri? Brm brm?

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP16): Lopov ukrao auto pa ga zabio u kamen

Igor Belan 17.02.2019.

Dvije najteže pljačke koje sam dosad morao izvesti nisu prošle bez manjih problema s policijom, zaštitarima i sigurnosnim kamerama. Ali zadovoljan sam…

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP15): Najskuplja stvar koju sam ikada ukrao?

Igor Belan 11.02.2019.

U ovoj epizodi Thief Simulatora mučim se zadovoljiti potrebe Vinnyja i nađem se u najbogatijoj kući do sada, uz priliku da ukradem možda i najskuplju stvar koju sam ikada ukrao. Tako barem izgleda.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP14): Kakva je ovo krađa bila!

Igor Belan 04.02.2019.

U 14. epizodi legendarnog Thief Simulator serijala pokazujem koliko sam iskusan postao u ovom lopovluku snalazeći se u jako neugodnim situacijama, poput krađe auta ispred kuće dok susjedi gledaju.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP13): Obogatio sam se pljačkanjem bogataša

Igor Belan 29.01.2019.

Pljačke su postale opasnije u bogatoj novoj četvrti, ali i ja sam postao opasniji, ako ne i gladniji slatkih, slatkih parica. U novoj epizodi upadam u elitne kuće i kradem sve od dragulja do skupe IT opreme.

HCL VideoIgramo The Spy Who Shrunk Me (EP3): Ovo je najblesavija igra ikada

Igor Belan 23.01.2019.

Kad sam započeo ovaj serijal nisam mislio da ću cijelu igru tako brzo proći, ali očekivao jesam da će biti blesava – i to definitivno jest.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP12): Postavio sam im bombu u kuću

Igor Belan 22.01.2019.

Od običnog pljačkaša u ovoj epizodi postajem i ubojica, a za sve je kriva mafija što me tjera da obavljam njihove prljave poslove. Pogledajte i kako upadam u kuću za koju sam poprilično siguran da pripada Justinu Bieberu.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP11): Prvi auto koji sam ukrao

Igor Belan 16.01.2019.

Sve godine iskustva u igranju GTA igara napokon su se isplatile u ovom turbo-realističnom simulatoru krađe! Napokon sam uspio ukrasti prvi auto! Sad ga samo treba prodati… u komadićima.

HCL VideoIgramo The Spy Who Shrunk Me (EP2): Upadamo znanstvenicima u laboratorij

Igor Belan 14.01.2019.

Sovjeti šalju umanjene verzije vojnika u maleckim raketama, a ja ih kao iskusni špijun moram spriječiti u tome. Sve to uz par bugova u novoj epizodi humoristične špijunske igre A Spy Who Shrunk Me.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP10): Sad mogu krast’ i aute!

Igor Belan 09.01.2019.

Svom arsenalu kriminalnih znanja, iskustva i vještina kroz ovu epizodu dodajem stvari poput krađe automobila i hakiranja bilo čega spojenog na struju. Ova igra je već premašila sva moja očekivanja.

HCL VideoZaigrao sam špijunsku komediju The Spy Who Shrunk Me i bilo je smiješno

Igor Belan 07.01.2019.

The Spy Who Shrunk me je još u Early Accessu, ali već sad izgleda dobro, igra se solidno, ima priču te glasovnu glumu i jedina je špijunska igra u kojoj smanjuješ ljude tajnom sovjetskom tehnologijom iz 80-ih. Evo kako se igra.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP9): Moja najopasnija pljačka do sada

Igor Belan 04.01.2019.

Kako provaliti u kuću sa samo jednim ulaznim vratima, naprednim sustavom osiguranja i nabrijanim vlasnikom što pištolj nosa po kući? Evo kako je prošao moj pokušaj.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?