HCL.HR

Oznaka: Wild West igre

HCL VideoPogledajte kako smišljam kompleksna ubojstva u Desperados 3

Igor Belan 14.06.2020.

Desperados 3 uskoro je vani, no u rukama nam je već recenzentski primjerak i dopuštenje da vam pokažemo malo igre i u video obliku. Pa pogledajte kako legendarni kauboj John Cooper upoznaje svog prvog suborca i riješava situaciju s napadnutim vlakom.

HCL VideoOpet sam zaigrao PvZ: Battle for Neighborville, našao zombije u zatvoru na Divljem zapadu

Igor Belan 23.10.2019.

PvZ: Battle for Neighborville nedavno smo recenzirali, a i prvi video vam se toliko svidio da sam jednostavno morao snimiti još malo gameplaya. I drago mi je da jesam – ova mapa na Divljem zapadu je podjednako prekrasna kao ona prva!

SpecijalRed Dead Redemption 2 lomi se pomoću glazbe i taj trenutak je predivan

Zoran Žalac 05.11.2018.

Jedna od ponajboljih strana Red Dead Redemptiona 2 svakako je njegova prezentacija. No, nema samo grafika značajan utjecaj u dočaravanju priče.

RecenzijaRed Dead Redemption 2

Zoran Žalac 25.10.2018.

Prva Rockstarova igra rađena za aktualnu generaciju konzola napokon je tu! Tjednima smo jahali i bježali pred zakonom da vam odgovorimo je li Red Dead Redemption 2 divlji ili je ukroćen.

Imamo zadnji trailer za Red Dead Redemption 2 – još je samo osam dana do izlaska

Zoran Žalac 18.10.2018.

Rockstar je lansirao zadnji trailer pred izlazak Red Dead Redemptiona 2, fokusirajući se na sukob između dvaju bandi koji će obilježiti priču te igre.

Red Dead Redemption 2 možda dolazi na dva diska

Zoran Žalac 17.10.2018.

Prema neslužbenim informacijama s japanskog pakiranja, čini se da ćemo Red Dead Redemption 2 ubacivati u konzolu više od jednog puta.

SpecijalNajbolje igre western tematike (koje nisu Red Dead)

Zoran Žalac 16.10.2018.

Videoigre s tematikom Divljeg Zapada nisu toliko česte, ali to ne znači da nema zanimljivih naslova koje možete zaigrati ako vam Red Dead serijal nije dostupan.

Na Red Dead Redemptionu 2 radilo se i po stotinu sati tjedno

Zoran Žalac 15.10.2018.

Razvojni proces najiščekivanije igre ove godine nije bio jednostavan za ekipu Rockstar Gamesa, a statistika pokazuje i zašto.

Red Dead Redempton 2 dobio je novi gameplay video

Zoran Žalac 01.10.2018.

U novom traileru za Red Dead Redemption 2 Rockstar nam prezentira kako će izgledati misije, aktivnosti, bande, pljačke i evolucija napucavanja.

Red Dead Redemption 2 trebao bi biti i kompetentna simulacija lovačkog života

Zoran Žalac 24.09.2018.

Rockstar je podijelio niz detalja o najrasprostranjenijim stanovnicima svijeta u Red Dead Redemptionu 2 – onima koje ćemo loviti kao resurse.

Upoznajte gradove, selendre i sokake Red Dead Redemptiona 2

Zoran Žalac 17.09.2018.

Nakon što nas je nedavno upoznao s likovima u Red Dead Redemptionu 2, Rockstar nas sada kroz “razglednice” provodi lokacijama koje će obilježiti tu igru.

Red Dead Redemption 2 igrat ćemo samo s jednim likom

Zoran Žalac 08.09.2018.

Iz Rockstara je potvrđeno kako Red Dead Redemption 2 neće poći putem Grand Theft Auta 5 i prezentirati priču iz više različitih perspektiva.

Desperados 3 nosi duh originala već u alpha gameplayju

Zoran Žalac 25.08.2018.

Dobili smo dvadeset minuta čistog gameplayja iz alpha verzije Desperadosa 3. Već i u ranom izdanju ova igra pokazuje znakove da se vraća izvornom konceptu na najbolji mogući način.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?