HCL.HR

Nema situacije za koju se ne možemo prikladno skockati u Ghost Recon Wildlands

Stjepan Fikter 18.08.2016.   •   11 komentara   •   Trailer


Čak i duhovi moraju biti modno osviješteni jer se ne može bilo kako eliminirati protivnike. Prigodna odjeća je uvijek potreba, a isto vrijedi i za oružja.

Komentari (11)

  • bojanum

    18.08.2016 - 12:23

    Jadno i bijedno kao i kod The Division-a. Mos’ mislit, customization na visokom nivou, mozes promijeniti pattern, 2-3 dijela oruzja i to je to. E moj Ubisoft, nikada vise pasti na tvoje jeftine fore.

  • Uraptor

    18.08.2016 - 13:25

    Sto znaci open world u ovom žanru igre? Nista. Ili gotovo nista. Zadatak se mora obaviti iz ovog ili onog smjera. Lutanje uokolo tu nema smisla. Odradi pa trazi mjesto za pisanje.

    • funky0308

      @Uraptor, 18.08.2016 - 14:31

      Slazem se, kao i kod MSG V, cemu otvoreni svijet? Samo da se tako moze reklamirati? U Divisionu je barem grad u pitanju, grad u kojemu setnjom nabasas na neprijatelje, predvidivo OK ali barem nekog smisla ima. Ali prazne pustinje ili sume koje moras prijelaziti helikopterom i cekati dok stignes na misiju je totalna glupost koja samo jede resurse, a ni malo ne doprinosi igrivosti. Toliko sam cekao ovu igru, a izgleda cemo dobiti jos jednu glupost.. samo da ne zeznu i For Honor…predobro izgleda.

    • Uraptor

      @funky0308, 18.08.2016 - 19:55

      Neki ovdje kritiziraju cod jer je linijska igra. U stvari ne shvacaju da je kod takvih pucacina bez logisticke podrske vozila i plovila, suludo bauljati uokolo. Tko voli na zadatak putovati pola sata i kad konacno stigne da pogine u par sekundi neka igra battlefield (mp pogotovo).

  • funky0308

    18.08.2016 - 14:28

    Division nije dozivio fail. Igra je prodana u ogromnom broju primjeraka, porusila je cak i neke rekorde prodaje i cak i sada, mozes, bez ikakvih problema igrati – puni su serveri i dalje. Da li se nekome svidjela ili ne, to je neka druga prica ali nikako nije dozivio propast, u pripremi je i nastavak.

    • Uraptor

      @funky0308, 18.08.2016 - 20:06

      Ja sam Division obisao u sirokom luku. Igrajuci betu vidio sam da je igra daleko od realne situacije koja moze zadesiti svijet ili dio njega. Pucati u negativce bilo je vise nego smijesno. Umjesto krvi iz njih izlaze brojevi kao robi na snizenju. Previse simbola na ekranu, skupljanje nevaznih stvarcica zamorno i sve vrlo predvidljivo.

    • funky0308

      @Uraptor, 19.08.2016 - 08:12

      Hehe..izlaze brojevi kao na snizenju – hahaha. A vidi, meni se Division bas svidio. Odigrao sam ga na PCu gdje izgleda stvarno dobro (da li je bilo downgradea, vjerovatno je ali igra izgleda jako, jako lijepo, ne pati, odnosno nije patila od AC sindroma kada je izasla i bila ke potpuno igriva. Prije par mj sam je kupio i za PS4 i igram je ponovno, coop sa legom. Zapravo tek sada vidim koliko je to dobro igrati kooperativno.

    • Uraptor

      @funky0308, 19.08.2016 - 11:45

      Drago mi je da sam te nasmijao. Samo ti uzivaj s legom u diviziji.

    • funky0308

      @Uraptor, 19.08.2016 - 08:19

      Ja ne kuzim sva ta pisanja o losoj grafici. Koga je briga ako je grafika downgradeana ako igra i dalje izgleda fantasticno?! Ne znam na cemu vi to igrate ali tko gid je blizu Slavonije neka mi se javi privatnom porukom i dođe igru vidjeti kod mene. – izgleda puno bolje od vecine igara koje su vani. Koliko vidim, dosta vas ima poprilicno dobre konfe, u cemu je onda probkem – ne znam. Ponavljam, ne kazem da Ubi ne radi downgrade, radi i to stalno ali dao Bog da sve igre koje izadju izgledaju “lose” kao Division. Na Soniju nije los (The Division) ali tu izgleda prosjecno, nista posebno, cak bih rekao i lose ali na PCu, na dobrom monitoru…ne znam, ja je vrtim u 1440p, na 144Hz i izgleda super lijepo.

  • D0ppelgangeR

    18.08.2016 - 14:47

    Modna kolekcija ljeto 2017.

  • zlakob

    19.08.2016 - 07:45

    dali se ko sjeca Tom Clancy’s Ghost Recon od 2001 do 2006 mislim prije AW… kad si igro iz prvog lica i nisi mogo vidit ni oruzje svoje jel? jel igro to neko 😀 vjerovatno je… sve stoji samo ono je bila igra koja se bazirala na taktiki.. iso si polako imo si ajmo rec svoj squad izmedju kojih si se mogo mjenjat i igrat zasebno sa svakim i prelazio si misije.. i bilo je vraški teško… poanta komentara je sto sam mislio da ce se i wildlands vratit malo u korijene bar s gameplayom jel, tj s tim taktiziranjem i tako time… al kolko vidim ova igra je hmm.. mješavina GTA i Divisiona i neizgleda obecavajuce bas… joj zivi bili pa videli… igra me zanimala zesce, al onda citam vase komentare i odem pogledam malo division i majke mi nevjerujem… danasnji gaming se svodi na totalnu reciklazu svegaa…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?