HCL.HR

Hades vas za blagdane časti kaminom koji gori 12 sati

Zoran Žalac 24.12.2020.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Grčki bogovi ne slave Božić u Hadu, ali tvorci nagrađivane igre Hades pripremili su igračima prigodni blagdanski ugođaj uz animirani kamin koji vas može “grijati” punih 12 sati.

Neki ljudi samo žele gledati kako vatra gori u kaminu… na YouTubeu. Ili Netflixu – doslovno na Netflixu ima prigodni blagdanski kamin. Trend je oko Božića čest i u svijetu videoigara. Prije dvije godine tako smo imali video u kojem je kamin zamijenio gorući automobil iz The Last of Us Part II. Ove godine toplina je došla i do grčkog podzemlja iz igre Hades.

Oni koji su igrali Hades znaju da je to igra u kojoj stvari brzo postanu vruće. I  da je to igra za koju se vrlo lako zagrijete. Oni koji nisu – ne znam što još čekate! Uglavnom, Hadesov kamin u 4K rezoluciji dizajniran je u vizualnom stilu same igre, a iako tehnički rečeno nema nikakve veze s Božićem, probajte si zamisliti da su u crvenoj vreći pokraj kamina pokloni za Zagreusa.

Realno, nisu, ali probajte si zamisliti.

Komentari (2)

  • hrga007

    24.12.2020 - 13:59

    GOTY

  • funky0308

    26.12.2020 - 15:03

    Odlicna igra, pomalo cudna promidzba (ovo s kamionom) ali OK. Jako dobra i zabavna igra za koju se ne moras patiti s razmisljanjem kako ce raditi na tvom kompu – radi odlicno na svemu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?