HCL.HR

Doznali smo kada će se odviti kataklizmička invazija vanzemaljaca u Earthfall igri

Stjepan Fikter 22.05.2018.   •   0 komentara   •   Trailer


Strana bića koja poznajemo pod zajedničkim nazivom izvanzemaljci 13. 07. iliti na idući petak trinaesti navalit će u kooperativnu pucačinu zvanu Earthfall nakon nešto više od godinu dana provedenih iza Early Access kulise.

Nakon nešto više od godine dana u Early Accessu, kooperativno napucavanje aliena u Left 4 Dead stilu pod nazivom Earthfall spremno je za izlazak u punoj verziji. Točan datum kada će alieni u svom snagom izvršiti invaziju na Zemlju stavljen je za 13.07. gdje će uz spremnu PC obranu, pridružiti i igrači na PS4 te Xbox One konzolama.

Inače, Earthfall će tražiti suradnju četvero igrača koji se moraju potruditi preživjeti napade bića iz svemira uz pomoć više od 20 oružja koja će ispadati iz 3D printera te strateškog postavljanja barikada i strojnica. Uz to, kao i u svako drugoj sličnoj igri, dočekat će nas šarolika paleta neprijatelja uz njihovo dinamično stvaranje kako bi akcija uvijek bila napeta.

Osim toga, radnja će također imati svoje mjesto unutar igre jer će kampanje sadržavati priče koje se protežu kroz nekoliko misija čije je okruženje smješteno na sjeverozapadu pacifika.

U slučaju da ste se zainteresirali za igru, jedan savjet barem u vezi PC verzije – kupite je prije službenog izlaska jer će se cijena nakon toga udvostručiti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?