HCL.HR

Yakuza: Like a Dragon opisala je prednosti nove generacije konzola na najluđi i najbolji način

Zoran Žalac 20.10.2020.   •   5 komentara   •   Trailer


Ako ste mislili da bi Yakuza: Like a Dragon mogla biti luda igra, niste vidjeli ništa dok niste pogledali zadnji trailer za tu igru.

Svi mi znamo da je termin “next-gen” zapravo komercijalna izmišljotina, pogotovo svi mi koji smo uložili suludu količinu novca u hardver za osobna računala. Neki čak tvrde da Sony i Microsoft još uvijek nisu prikazali nikakav “next-gen” za PlayStation 5 i Xbox Series konzole. I to je djelomično istina. Koju je najpametnije pretvoriti u sarkazam.

Upravo to čini SEGA sa svojom ludom igrom Yakuza: Like a Dragon. Ista nije prava next-gen igra, tj. izlazi i za stare konzole, ali trailer za nju hvali se genijalnim blagodatima “sljedeće generacije”. To su stvari kao:

  • imerzivni roleplaying – odraslih muškaraca u ulozi dojenčadi
  • novogeneracijska umjetna inteligencija – rakova ljuskara
  • borba kišobranima sljedeće generacije
  • i meni najdraža blagodat – OPTIMIZIRANI OPTIMIZAM PROTAGONISTA

Na ovom zadnjem su me dobili. Svaka čast, SEGA!

Komentari (5)

  • chocobo_047

    20.10.2020 - 18:34

    0:12, Onomichi se vratio. Lik na 0:22 je bio NPC u originalnoj Yakuza 2 igri, ako se dobro sjećam. Pa Yakuza igre su uvijek bile uvrnute na svoj način. Sjećam se jedne misije (u Yakuza igrama misije ili questovi se nazivaju substories) iz Yakuze Zero čini mi se, i u toj misiji si morao pomoći sadomazo domini da stekne samopouzdanje…. Prezabavne su misije. Postoje misije sa nekakvim kultom u Y0 i utrkivanje autićima. U Y6TSOF se oba NPCja iz tih misija iz Y0 mogu sresti.

    • Sinek

      @chocobo_047, 20.10.2020 - 19:28

      yakuza je zlato

    • chocobo_047

      @Sinek, 21.10.2020 - 18:22

      Mislim da igrači Yakuza igre poprilično podcjenjuju. Na primjer, nitko od mojih bliskih prijatelja nikada nije igrao neku Yakuza igru. Svi samo igraju CoD, FIFU ili PES. Yakuza je zlato i to kakvo. Samo mi je žao što nikada nisam uspio nabaviti neku igru na CD. Kada se izigram Cyberpunka, uzeti ću neku Yakuza igru sigurno. Barem sam siguran da ih u PlayStation trgovini neće ponestati sa polica😊.

    • Zoran Žalac

      @chocobo_047, 20.10.2020 - 19:35

      A moram to početi igrati…

  • Darac83

    20.10.2020 - 22:33

    Igrao sam Kiwami (bio na PS+). Nakon prvih 15 minuta zastarjele grafike i gameplaya sam skoro odustao, al onda me igra uzela skroz. Odlično nešto…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?