HCL.HR

Little Devil Inside dobio novi video, i dalje je živ skoro 10 godina od prve najave

Stjepan Fikter 21.02.2024.   •   4 komentara   •   Gameplay


Prošlo je skoro tri godine otkako smo zadnji put vidjeli Little Devil Inside, a sad je potpuno neočekivano stigao novi trailer sastavljen od različitih dijelova gameplaya koji će se vrtjeti na Unrealu 5.

Iduće godine bit će deseta obljetnica otkako smo prvi puta vidjeli Little Devil Inside na Kickstarteru. Ova neobična akcijska avantura dugo se smatrala projektom koji neće nikad izaći. Zadnji smo put vidjeli igru prije skoro tri godine na State of Play prezentaciji samo da bi nakon toga opet uslijedila tišina.

Sve do danas kad je potpuno neočekivano stigao novi prikaz gameplaya u trajanju od šest minuta.

Nažalost, najvažnije pitanje i dalje nije odgovoreno: o datumu izlaska nema niti riječi. Isto tako, ne spominju se ni platforme, osim onog što je bilo otkriveno zadnji puta – vremenska ekskluziva za PlayStation platforme uz PC verziju.

Ipak, iz razvojnog studija kažu kako se počinje razmišljati o izdavanju igre, a nove gameplay isječke koje možemo vidjeti pripremljeni su koristeći Unreal Engine 5. Trailer pokazuje kako je vizualni stil ostao isti unatoč promjeni enginea, baš kao i cjelokupni umjetnički izražaj kojeg smo vidjeli prije desetljeća. Evo kako Little Devil Inside izgleda u najnovijem izdanju:

Komentari (4)

  • Zoran Žalac

    21.02.2024 - 11:37

    Sviđa mi se ideja putovanja po mapi, ali po ovome što su pokazali kretanje je sporo i ne vidim zabavu u tome da čekam vlak da prođe i da se rampa podigne. Mislim, to radim u Euro Truck Simulatoru, ali tamo je to element za UŽIVLJENOST.

  • Chimichangas

    21.02.2024 - 12:30

    evo nakon gledanja ne znam jel mi se sviđa ili ne sviđa. Imam osjećaj da želi biti puno toga odjednom, i da to na kraju neće dobro ispast.. al vidjet ćemo, ako ikad izađe 😀

  • Nardev

    21.02.2024 - 20:28

    Jako lijep stil i art direction.Mene više brine borba u igri. Ne želim bloodborne, ali nekako mi je borba mlaka i prejednostavna, vidjet ćemo nekad

  • Samson

    21.02.2024 - 21:51

    10 godina, ajme. Sjećam se prve najave i Kickstartera. Ono bila je najavljena za Wii U. Toliko o tome haha. Ne znam jel mi više volja za ovim splasnula ali vala neki studiji izbace u ovom vremenskom roku barem 3 igre a ne nijednu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?