HCL.HR

Igramo Little Nightmares 2 (EP9): Ovakav kraj nisam očekivao

Igor Belan 11.03.2021.   •   5 komentara


Dug put kroz šume, škole, televizore i bolesne ulice završavamo u najgoroj od svih zgrada. Pripremite kokice za malo duži video i pogledajte kako izgleda veliko finale Little Nightmaresa 2.

Komentari (5)

  • Zoran Žalac

    11.03.2021 - 18:23

    Btw ne pratiš čestice nego glazbu

    • Igor Belan

      @Zoran Žalac, 11.03.2021 - 18:24

      A nisam išao za glazbom, al upalilo je i sa česticama.

    • 312AE

      @Igor Belan, 11.03.2021 - 21:13

      Jep, prtiš glazbu, zato sam jednom prije napisal, da bi mi imalo više smisla, da su tu glazbenu kutijicu stvili u collectors edition. Jer je ona Motiv na početku, kad se Six i Momo sretneju, pa onda poslje. Meni je kraj bil dosta dobar. 😁

  • MD2

    12.03.2021 - 05:27

    Ja sam poprilično siguran da je igra alegorija na lošu vezu. Znači slušaj sad vamo. On je spreman za nju učiniti sve i ona ga odjebe na kraju. On bi želio imati priliku sve to promjeniti, ali mu ne ide. Siguran sam da kad bi pojačao igru do kraja da bi mogao ćuti ovog mršavog kako pjevuši:”Ne vjeruj viiiinu stari moj.”,ali ne može glasno i razgovjetno jer je još uvijek šlagiran. Žena mu se, kao i gospodinu u Tekkenu, pretvorila u pravog đavla.

    • 312AE

      @MD2, 12.03.2021 - 07:20

      Deep😂😂😂 No sigurno ima veze s ljubavlju Mono-a prema Six. Zato se vjerovatno šalje natrag,da popravi stvar. No Six ima svoju mračnu i zločestu stranu ili traume. Mislim da Mono ima sposobnost izvlačiti ono loše iz ljudi, to se manifestira u onim sjenama. No mislim da je u ljudima previše lošeg, zato i ostaju ona izobličena čudovišta. S vremeno postaje depresivan, a Six je možda jedina osoba iz koje je uspjel izvuči negativno stranu, a ostala je dobra strana, ustvari Six. No ili se s vremeno previše izcrpil ili ju previše voli, zato ju nije razdvojil kak treba, pa joj je ostala trunkica mračne strane, radi koje ga izadje. No bilo kak bilo ova igra je stvarno vrh. Svejedno očem glazbenu kutijicu u trećem nastavku!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?