HCL.HR

Farming Simulator 19 želi pružiti utjehu PC igračima koji ne igraju RDR 2

Zoran Žalac 30.10.2018.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Tvorci Farming Simulatora 19 iskoristili su uzbuđenje oko Red Dead Redemptiona 2 da bi najavili dolazak “drugačije vrste kauboja”.

Red Dead Redemption 2 ovih je dana popularna tema u gaming zajednici, a neki developeri nastoje to iskoristiti sebi u prilog. Tvorci Farming Simulatora tako su svoju nadolazeću igru najavili promotivnim videom kojega su nazvali Red Farm Redemption.

“Drugačija vrsta kauboja stiže 20. studenog – do tada smo čuli da će se Rockstar Games pobrinuti za vas!” – stoji u opisu videa.

Sami Farming Simulator 19 i RDR 2 nemaju previše poveznica, ali od ove godine u Farming Simulatoru moći će se jahati konji, što znači da su te dvije igre praktički identične; tj. sliče jedna drugoj kao jaje jajetu.

Komentari (1)

  • invictum

    30.10.2018 - 12:45

    :D… Dobra… Danas krenuo igrati RDR 1 na PCu preko PS Now, ali nazalost ne radi kako treba. Nakon par minuta igranja PS Now se srusi i restarta. Ne znam iz kojeg razloga, do neta nije, pa pretpostavljam da je do usluge ili stvarno igra ulogu to sto usluga nije podrzana u HR (udaljenost servera ili nesto)…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?