HCL.HR

Komentatori u Street Fighteru 6 zvuče kao iznenađujuće odličan dodatak

Zoran Žalac 06.08.2022.   •   1 komentara


Capcom je na EVO turniru objavio prvu demonstraciju kako će zvučati novi komentatori u Street Fighteru 6. I moramo priznati da će nam biti teško zamisliti Street Fighter bez njih.

Jedan od noviteta Street Fightera 6 bit će komentatori koji reagiraju na ono što se događa unutar samog meča. Kad sam čuo za to pomislio sam da to nikako neće funkcionirati izvan esport scene gdje su komentatori sastavni dio doživljaja. Street Fighter je brza igra – nije to FIFA, nema šanse da će komentatori stići prokomentirati sve što se događa.

A onda je Capcom objavio prvu demonstraciju komentatora i moram priznati da se jako dobro uklapaju u samu igru. Za sada su demonstrirali dva komentatora: Tasty Stevea i Jamesa Chena, a bit će ih još. Komentatori su energični i definitivno pridonose napetosti borbe. Vjerojatno će biti iritantni kad se počnu ponavljati, no dobro je znati da će postojati opcija da ih se isključi.

Uvrštavanje komentatora u SF6 moglo bi biti i dodatni sloj tutoriala za nove igrače, s obzirom da možemo čuti kako komentatori dijele i neke opće savjete za borbu. Evo kako to zvuči:

Komentari (1)

  • Artyom

    06.08.2022 - 17:03

    Bože sačuvaj! Ovakvu igru morao bi igrat na MUTE!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?