HCL.HR

System Shock remake prikazao nam je svoje maglovite hodnike

Zoran Žalac 21.01.2019.   •   4 komentara   •   Gameplay


Razvojni tim Nightdive Studios demonstrirao je ostvareni napredak u pre-alpha izdanju prerade System Shocka.

Nakon privremene pauze u razvoju, na modernoj verziji System Shocka ponovno se radi punom parom. Razvojni tim Nightdive Studios pohvalio se tako da su dovršili sve materijale koje planiraju koristiti na samom okolišu. Te su materijale i demonstrirali u kratkom pregledu pre-alpha verzije.

Nije to najuzbudljiviji video na svijetu, ali ako ste fan System Shocka svakako će vam dati dobar uvid kakvu estetiku možete očekivati u preradi. Ovako na prvi pogled, igra svakako ima potencijala da nas u ovim hladnim hodnicima drži u napetosti.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Lovac

    21.01.2019 - 11:42

    Backer sam za malo veći tier, ali System Shock neka bude. Igra masno kasni jer su se pogubili i na kraju djeluje kao rad u FPS creatoru (pogotovo zvuk koraka) uz istaknuto “pre-alpha”. Majko mila, pa ti onda vjeruj projektima i pomogni svojim novčekima…

  • Kajkakko

    21.01.2019 - 16:52

    Čini mi se da sam sve to vidio u demo-u?Možda su efekti bolji?Držim im fige.

  • MatrixSOURCE

    21.01.2019 - 19:40

    Svaka cast na atmosferi i grafickom dostignucu.. nadam se da ce bit odlican kao i original iako ga nisam igrao no ono sto cam citao i pogledao cinilo mi se fenomenalno i zao mi je sto nisam imao prilike ga zaigrati.. zato im drzim fige da naprave najbolje sto mogu i vjerno docaraju atmosferu i horror iz originala da ga napokon i zaigram

    • Lovac

      @MatrixSOURCE, 21.01.2019 - 21:10

      Jedinica je malo loše ostarila, al dvojka je bolja/kultnija. Ako nisi, stavi HD texture i rokaj (note: daj ju šansu; nema strelica kud treba i sl., al briše pod sa svim ostalim u žanru).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?