HCL.HR

U Dreamhouse: The Game učimo kako izgraditi kuću, treba složiti cijevi za vodovod i spojiti se na struju

Zoran Žalac 24.11.2020.   •   2 komentara   •   Trailer


House Flipper dobiva konkurenciju. Zove se Dreamhouse The Game i poslu izgradnje kuće pristupa detaljno i ozbiljno.

Izgradnja kuće je znatno teži posao od onoga kako to izgleda u igrama poput Simsa. No, developer DeSand Game Studios vjeruje da u tom izazovu ima mjesta za zabavu. I kažu kako je život previše kratak da si čovjek ne priušti zadovoljstvo projektiranja svoje kuće i snova – makar i virtualno.

Zato su najavili Dreamhouse: The Game, simulacijsku igru u kojoj ćemo prvo graditi kuće po narudžbi da bismo zaradili dovoljno novca za izgradnju vlastitog penthousa. Ovdje ta gradnja neće ići arkadno nego realistično pa će igrač, osim na osnovna pravila fizike prilikom konstrukcije, trebati složiti funkcionalnu infrastrukturu za vodovod i električne instalacije. A ako nešto ne složi kako treba, vidjet će se to na napuknućima zida, poplavama ili pak kompletnom urušavanju konstrukcije.

Obično vrijedi pravilo da igre koje u nazivu imaju “THE GAME” najčešće nisu baš nešto kvalitetne. Ali, Dreamhouse: The Game ima velike ambicije, što uključuje mrežnu suradnju s drugim igračima, punu podršku za VR perspektivu, fotografski mod i čak ubacivanje stvarnih objekata u igru.

Obećana je i fotorealistična grafika, a premda to danas obećava svaka druga igra, od ovoga možda nešto i bude jer je Dreamhouse: The Game jedna od prvih igara koje će koristiti Unreal Engine 5, pokretač nove generacije. Igra je najavljena za PC i konzole (pretpostavit ćemo PS5 i XSX), a datum izlaska još se ne spominje.

Komentari (2)

  • Demon90

    24.11.2020 - 17:08

    Ako ovo dobro odrade odigra se. Zanimljivije nego upotreba bilo.kojega softvera za isto

  • Hrska

    26.11.2020 - 09:25

    Sad kad bauštelci krenu po baušteli sa VR naočalama vikati: “MILEEE, UPLOADAJ MI LOPATU ŽBUKE U CLOUD!”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?