HCL.HR

Zadnji trailer za Hitmana 3 prikazuje eleganciju atentata u berlinskom WC-u

Zoran Žalac 18.01.2021.   •   0 komentara   •   Trailer


Lansiran je lansirni trailer za Hitmana 3. Prikazane su sve lokacije u igri, a igra se čini kao da je ima mrvicu više filmske prezentacije.

Launch traileri za zadnjih nekoliko Hitman igara redovito su bili odraz načina na koje se serijal pokušavao promovirati. Aboslutionov trailer bio je vatreni spektakl uz fetišizam lateksa. Reboot iz 2016. imao je gotovo filmski režiran trailer, ali bez ikakvog prikaza pravog gameplaya. Hitman 2 imao je trailer sačinjen isključivo od snimki gameplaya, ali popraćen dosta generičnom glazbenom podlogom uz stihove “I’m gonna hunt you down, yeah I’m not playing around”.

Trailer za Hitmana 3 također je popraćen glazbom, ali ova pak zvuči kao da je pomno odabrana od samih developera, ne nužno jer se takvo što danas sluša. Uz to, stihovi se blago poklapaju s onime što se prikazuje na ekranu. Ima tu akcije, ali bih se usudio reći da je ova prikladnija Hitmanovom stilu. Također vidimo i preostale lokacije iz igre koje do sada nismo vidjeli, a od svih je možda najupečatljivija ona u Berlinu – čini mi se kao savršena pozornica na kojoj bi Agent 47 trebao (od)raditi svoj posao.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?