HCL.HR

Aruni je nova operativka u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 04.11.2020.   •   2 komentara


Neon Dawn nova je sezona u Rainbow Six Siegeu koja sa sobom donosi tajlandsku operativku Aruni.

Ubisoft je konačno pokazao tko je novi operativac ili bolje rečeno – operativka u nadolazećoj sezoni Rainbow Six Siegea. Riječ je o Aruni, bivšoj pripadnici tajlandske kraljevske policije. Apha Tawanroong, kako joj glasi puno ime, teško je stradala prilikom obavljanja jedne misije u kojoj je sudjelovao i Thermite.

Aruni je u jednom dijelu svoje karijere imala ulogu privatnog detektiva i kao takva je uspjela brojne kriminalce staviti iza rešetaka. Svojim je radom dobila veliku reputaciju, zbog čega joj uskoro slijedi službeno predstavljanje kao nove članice Rainbow tima. Dobar glas daleko se čuje, što si Apha itekako može pripisati uz svoje ime.

Tajlandska operativka bit će dio obrambenih snaga jer, kako kaže Thermite, ona koristi uređaj koji usporava neprijatelje i onemogućuje im prolaz. Izrazito motivirana i pozitivna Aruni bit će predstavljena u nedjelju, 8. 11., zajedno s kompletnom novom sezonom Neon Dawn i njenim dodacima.

Komentari (2)

  • mtgamer

    04.11.2020 - 19:00

    Ona me malo podsjeca na onu kineskinju iz Overkills Walking Dead.

  • game0wer

    04.11.2020 - 21:36

    Svake sezone sve vise unistavaju ovu igru. Nadam se da cemo u dogledno vrijeme dobiti novi Rainbow Six nastavak na kojem ce raditi ljudi tj. studio kojem je zapravo stalo do te igre. Znam da Siege nikada nije bio potpuno realisticna takticka pucacia ali vec su odavno presli sve granice zdravog ukusa i nimalo mi se ne svidja buducnost ove igre. Nazalost i nije bas da ima neku dosljednu alternativu jer mi se bas Siege i njegova ideja svidjaju no zajednica oko igre je hrpa malih razmazenih placljivaca koji se zale da je sve op i da sve treba nerfati a developere nije previse briga za igru. Pomalo tuzno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?