HCL.HR

Assasin’s Creed: Odyssey će vam omogućiti stvaranje vlastitih misija

Filip Zorić 12.06.2019.   •   4 komentara


Dobili smo poglede na dva nova moda za Assasin’s Creed: Odyssey. Jedan od njih nam obećaje stvaranje vlastitih priča u antičkoj Grčkoj.

Na E3 sajmu su najavljena dva moda za Assasin’s Creed: Odyssey. Jedan od njih je Story Creator Mode, koji će biti besplatan i već je sada u otvorenom beta testiranju. U ovom segmentu  će kreativci imati mogućnost stvaranja vlastitih questova koje će drugi igrači moći zaigrati – i to na svim dostupnim platformama.

Oni koji će graditi svoje priče u Story Creator modu će imati pristup ogromnoj selekciji alata za stvaranje questova. Moći će dodati bitne likove poput Sokrata, stvoriti više ishoda za situacije te definirati opcije za dijaloge. Za igranje ovih misija ćete morati posjedovati Assasin’s Creed Odyssey, dok će vam za njihovu kreaciju biti potrebna PC verzija igre.

Ubisoft je još otkrio Discovery Tour: Ancient Greece. U ovom će modu igrači moći hodati ulicama Atene bez pretjeranih briga kad je u pitanju gameplay. Ovaj će mod služiti kao neka vrsta  virtualnog obilaska Stare Grčke. Discovery Tour: Ancient Greece bit će besplatan svim vlasnicima Asssasin’s Creed: Odysseya, ali moći ćete ga kupiti i kao zasebnu aplikaciju, na PC-ju.

Komentari (4)

  • Antonijo K

    12.06.2019 - 20:16

    Zvuči interesantno ovaj story creator mod

  • Tony77

    12.06.2019 - 20:31

    Ovaj prvi mod zanimljivo zvuči. Ali mi drugi cool kao ljubitelju antike dođe mi samo da šetam po otvorenom svijetu. Za mene je dizajn gradova is svega u ovoj igri remek-djelo ?

  • SanKa

    13.06.2019 - 09:12

    ne vidim point toga…neces imati nikakva iznenadjenja, znat ces sve sto te ceka

  • Demon90

    13.06.2019 - 10:46

    Pojedini koji su već isprobali mod kažu da je broj opcija prilično limitiran. Iako je dosta jednostavno za koristiti isti. Vjerovatno budu dodali više opcija s vremenom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?