HCL.HR

Assassin’s Creed Valhalla može se igrati s kamerom kao u God of Waru, evo kako

Zoran Žalac 27.02.2021.   •   4 komentara


Ako igrate PC verziju najnovijeg Assassin’s Creed nastavka, možete ju podesiti tako da vam kamera bude bliža perspektivi God of Wara na PlayStationu.

Assassin’s Creed Valhalla i God of War dvije su igre koje međusobno dijele niz poveznica, prvenstveno kroz nordijsku mitologiju. Vrijedi spomenuti da obje igre na početku imaju i sličnu prezentaciju akcije s akcijskom bez rezova, s tim da Valhalla neprekidni kadar koristi samo u sceni na početku igre, dok God of War tu tehniku koristi tijekom cijele igre.

Uglavnom, tu sličnosti između te dvije igre staju, ali ako želite – možete si Valhallu naštimati da se igra iz perspektive slične God of Waru. Moguće je to napraviti u PC verziji igre kroz modificiranje položaja kamere, tako da lik bude s lijeve strane ekrana, a ne na sredini. Kako je na Redditu otkrio korisnik TheQuantum, trebate pronaći ACValhalla.ini datoteku u C:\Users\Documents\Assassin’s Creed Valhalla te pod FOVScale line postaviti vrijednost 0.45000 i spremiti dokument. U slučaju da vam je kamera preblizu, možete staviti vrijednost 0.65000.

No, prije nego to učinite svakako napravite backup originalne datoteke u slučaju da ju budete trebali vratiti. Iako je Valhalla na ovaj način igriva, Ubisoft nije zamislio da ju se igra s takvom kamerom pa je moguće naići i na neke potencijalne probleme. Ipak, kako kaže spomenuti korisnik s Reddita, ova perspektiva može vam donijeti potpuno novi doživljaj igre, blizak Kratosovim avanturama.

Komentari (4)

 • Emperor Ghaleon

  27.02.2021 - 15:15

  Ovo je seksi obleka glavnog lika. Uf, da ju barem neki modder ubaci u Fashion Souls 2.

 • Bronson

  27.02.2021 - 17:50

  Ne moze se igrati ovako sve bi izgledalo pokvareno, samo na screenshotima izgleda okej..

 • Trickster

  28.02.2021 - 00:32

  Jedva cekam da izadje novi god of war pa da Valhallu uzmem za 5€ 😁

 • SanKa

  01.03.2021 - 09:47

  kako umirem ko smeće u asgardu djelu valhalle…bas sam podemonio…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?