HCL.HR

Battlefield 1 je napokon vani! Evo što donosi

sponzorirani članak 21.10.2016.


Dočekali smo i taj dan – službeni datum izlaska Battlefielda 1 za sve tri vodeće platforme. Pročitajte ukratko što igra donosi i kakvi su prvi dojmovi.

battlefield-1-kupnja

Battlefield 1 je od danas dostupan u cijelom svijetu pa tako i u Hrvatskim trgovinama. Na policama trgovina Sancta Domenice, kao i na njihovom webshopu naći ćete ga u verzijama za PC, PS4 i Xbox One po najnižoj cijeni od 499kn za PC izdanje.

Inače, igru u Sancta Domenici možete platiti i na rate (bez kamata) pa vas tako može izaći svega 20,79kn mjesečno, a naručite li preko webshopa dostava na kućnu adresu vam je potpuno besplatna.

Nova igra iz proslavljenog studija DICE-a vraća nas u prošlost, u vrijeme Prvog svjetskog rata, a osim impresivnih multiplayer okršaja na ogromnim mapama, na kakve smo već navikli od Battlefield serijala, ovaj put obećana nam je i zanimljiva single-player kampanja. Umjesto da pratimo priču jednog vojnika i njegove postrojbe od početka do kraja, kao u većini prijašnjih igara, u Battlefieldu 1 single-player kampanja je podijeljena na nekoliko različitih „ratnih priča“.

War Stories mod je upravo to – kolekcija igrivih ratnih priča – može se reći i nekoliko mini-kampanja u jednom paketu. Mi smo War Stories mod iskusili još prije tjedan dana i možemo vam reći da izgleda apsolutno prekrasno (jedna od najljepših igara trenutno dostupnih na tržištu), a i po pitanju gameplaya djeluje zanimljivije od prijašnjih Battlefield single-player kampanja. Ako još niste, pogledajte naš video iz prve, uvodne misije.

No glavna snaga Battlefield serijala je oduvijek u multiplayeru, a Battlefield 1 djeluje jako zanimljivo i na tom polju. Borbe protiv drugih igrača su brze i atraktivne, pogotovo kada ih vrebate s lopatom u ruci ili žurite prema njima s nožem. Osjećaj skale na velikim mapama je impresivan – kada iskočite iz aviona, aktivirate padobran i sletite na ključnu točku na mapi, dok znate da u isto vrijeme 30 vaših kolega vodi svoje borbe drugdje na golemom bojištu, osjećaj sudjelovanja u takvoj bitci je zaista fantastičan.

Dodatan začin na formulu gameplaya ovaj put predstavljaju nova vozila poput prvih tenkova na svijetu i motocikala specifičnih za to razdoblje te prvih vojnih aviona i brodova s torpedima. Kada sve to povežete u jednu koherentnu cjelinu, dobijete zaista zanimljivu igru. Ovih dana na HCL-u ćemo objavljivati razne video sadržaje vezane za Battlefield 1 pa samo nas nastavite pratiti ako vas zanima ova igra. Jučer smo objavili prvi video iz multiplayer dijela igre u kojem uz jedan zabavan meč Conquesta dijelimo i naše prve dojmove o igri, pogledajte ga ispod.

Inače, Sancta čak ima i posebnu stranicu samo za Battlefield 1 gdje možete pročitati više informacija o igri – provjerite i to ovdje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?