HCL.HR

Idućeg tjedna stiže još jedan Battlefield V alpha test

Stjepan Fikter 10.08.2018.   •   1 komentara


Novo alpha testiranje za nadolazeći Battlefield V stavit će fokus na napredak igrača kroz vojne rankove s time kako će sadržajno sve ostati isto kao i u prvome testu.

Nakon održanog prvog Battlefield 5 PC alpha testa, DICE priprema drugi test u kojemu pozivaju igrače kako bi im pomogli pri oblikovanju igre prije nego ista ugleda svjetlo dana u desetom mjesecu. Fokus drugog testa, koji počinje 14. 08., bit će brzina napredovanja u igri.

Točnije rečeno, napravljene su promjene za koje proizvođači misle kako će bolje odgovarati igračima bez obzira na njihov stil igranja i vještine s tipkovnicom i mišem. Promjene se baziraju na podacima iz prvoga testa u kojem su igrači brzo postizali bodove i napredovali kroz rangove.

Uz to, promjene su napravljene i kod sustava matchmaking te su popravljeni problemi sa spajanjem u timove kada meč započne. Ako se netko nada kako bi mogao vidjeti novi sadržaj, može se lagano pripremiti na blago razočarenje jer će po tome pitanju sve ostati kao u prvome testu.

Za pristup ranoj verziji igre bit će potrebno nabaviti ključ koji će se dijeliti opet samo PC igračima i to u ograničenome broju. Svi oni koji su sudjelovali u prijašnjem testu automatski će biti pozvani u novo testiranje.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • phoda2

    10.08.2018 - 12:40

    baš se pitam dali je alpha verzija ona za koju se dobije i neka novčana naknada ili je i to kao što su sve bete samo na volonterskoj bazi…. nešto slično ovome https://youtu.be/442whmPOCkY

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?