HCL.HR

Besplatni Bloody Palace bit će jedini pravi DLC za Devil May Cry 5

Pero Mlinar 26.02.2019.   •   3 komentara


Ako je vjerovati Capcomu, Devil May Cry 5 osim moda Bloody Palace ne bi nakon svojega izlaska trebao dobiti nikakve dodatne sadržaje. Valjda jer mu oni nisu ni potrebni.

Devil May Cry 5 izlazi početkom trećega mjeseca, a sad, osim ako se planovi u nekom trenutku ne promijene, znamo kako će i izgledati njegova podrška. Najvažnija stvar u čitavoj priči svakako jest da u Capcomu osim besplatnog Bloody Palace ne namjeravaju izdavati dodatne DLC-ove nakon izlaska naslova.

Što se tiče samoga Bloody Palacea, za njega se zna da će dostupnim za preuzimanje postati nekad u vrijeme travnja, i da će (kao što piše gore) biti besplatan. Radi se pritom o modu s kojim su ljubitelji serijala vrlo dobro upoznati, u kojemu se Dante sukobljava s nebrojivom količinom demona prilikom svojega razgledavanja ogromne palače.

Ipak, iako će Bloody Palace biti jedini pravi DLC, ne možemo reći da Devil May Cry 5 neće imati baš nikakve druge dodatne sadržaje. S obzirom da će taj dolaziti u standardnoj verziji i Deluxe verziji, ova druga standardno će imati neke dodatke kao što su, u ovom slučaju, nova oružja, kostimi, proširena glazbena pozadina te, zanimljivo, igrane scene s glumcima od krvi i mesa. Sve bi te dodatke trebalo biti moguće nabaviti i zasebno, čak i ako ne kupite Deluxe verziju. No, osim tih nekoliko, nazovimo ih sitnica, dobra je stvar da za Devil May Cry 5 vjerojatno nećete trebati plaćati više puta da biste dobili cjelovitu igru.

Komentari (3)

  • Beromen

    26.02.2019 - 17:31

    Nikad nisam igrao niti jedan DMC nastavak, ali ovo me jako privlaci i definitivno prednarucujem 🙂
    Demo sam odigrao, super je, no najzanimljiviji lik mi je V, jednostavno izgleda prebolesno.

    • Serpico

      @Beromen, 26.02.2019 - 18:07

      Šta mu je, od čega boluje? xD

    • Zoran Žalac

      @Serpico, 27.02.2019 - 08:53

      Meni malo neuhranjeno baca.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?