HCL.HR

Besplatno se dijeli korejski MMO Black Desert Online

Zoran Žalac 27.02.2020.   •   7 komentara


Na Steamu se trenutno može besplatno nabaviti tri godine stara MMORPG igra korejske produkcije, Black Desert Online.

Treba li vam malo grinda u životu? I to još korejskog grinda, jer taj je obično i najžešći? Steam kaže nema problema – ondje se od danas pa do 2. 3. može besplatno nabaviti Black Desert Online, MMORPG koji je na tržištu već tri godine te je u međuvremenu dobio i Remastered izdanje.

Ovom prilikom igru možete dobiti u trajno vlasništvo, a s njom i osnovni Starter Package. No, da biste dobili taj Starter’s Package morate najkasnije do navedenog datuma (2. 3.) preuzeti igru te ju pokrenuti barem jednom. Nije to neka super ponuda jer igra inače košta 10 eura, ali eto – besplatno je. Hoće li vam biti dovoljno da izdržite u ovom naslovu gdje se različiti bonusi plaćaju, a fokus je na PvP-u, to ćete morati procijeniti sami.

Komentari (7)

  • Agent

    27.02.2020 - 17:52

    Ako ju ne zaigram do 2.3 neće mi ostat?

    • DrunkO_OMonkey

      @Agent, 27.02.2020 - 19:40

      Krivo si shvatio. Naglaseno je da ako ne preuzmes igru tog datuma da neces dobit starter pack. S obzirom da je mmorpg, predpostavljam da dobijes neki weapon, armor ili tako nesto (starter pack ili ti pocetnicki paket u igri). Igrica samo po sebi je tvoja cim kliknes uzmi na steamu

    • Agent

      @DrunkO_OMonkey, 27.02.2020 - 19:44

      A malo mi čudno kad piše “preuzeti igru te ju pokrenuti barem jednom”.

    • funky0308

      @Agent, 27.02.2020 - 21:45

      Damo za start paket..ne moras igru ni skinuti ako ne zelis, Steam funkcionira tako da upisivanjem koda ili kupnjom kljuca ulazi u tvoje vlasnistvo. Nista ne moras pokretati niti skidati pet godina ako neces ali sto ce ti onda igra? S druge strane, start paket je nuzan u ovakvim igrama i ukoliko se pojavis goloruk, a naglasak je na PVPu, dakle player vs player, tesko ces moci grindati opremu i XP i neces moci igrati igru kako treba te je ubrzo i prekriziti. Kud se u igri placa masa stvari, samo ti jos treba da ni to pocetno oruzje i armor nemas

  • Pero Zdero

    27.02.2020 - 20:27

    Ok izgleda ali mi zbilja grinda u zivotu opce ne treba. Dosta da mi žena grinda po glavi svaki dan. Kaže da je to daily quest svake normalne žene ?

  • Haki

    28.02.2020 - 00:12

    Nakon prva 2 mjeseca igra je mrtva, ima tu jako puno razloga zasto, do laganja, updatea, supporta, bugova itd itd

    Neki su mislili da ce igra oziviti s vremenom, ali nista (hvala bogu), jos kad su poceli davati “popuste” odmah se vidilo da je pokusavaju oziviti i uspijeli su donekle, makar prvih tjedan dana, onda se opet vratilo na staro, sada su dobili jos igraca s ovom reklamom, ali ce je jako brzo izgubiti, opet hvala bogu jer ne zasluzuju nista.

  • Mareana13

    28.02.2020 - 13:23

    Savrsena igra,igram je vec 2 godine,stalno se radi na poboljsavanju i uvode sw noviteti,top igra za svaku preporuku 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?