HCL.HR

Besplatno se dijeli svemirska strategija Battlestar Galactica Deadlock

Zoran Žalac 08.04.2023.   •   2 komentara


Taktička igra na poteze Battlestar Galactica Deadlock trenutno se na Steamu dijeli potpuno besplatno. tako da možete uštedjeti 37 eura, koliko inače košta u redovnoj prodaji.

Nije poznato radi li itko u Valveu cosplay uskršnjih zečeva, ali mali poklon ipak su ostavili na Steamu. Ondje se do sutra, 9. 4. u 19 sati, besplatno dijeli strateška igra Battlestar Galactica Deadlock. Jednom kad igru dodate svojoj kolekciji, vaša je za stalno.

Riječ je o igri iz 2017. godine, temeljenoj na poznatoj SF franšizi. Smještena je za vrijeme prvog Cylon rata, a vi ste zapovjednik koji preuzima kontrolu nad kolonijalnom flotom da bi obranio Quorum alijansu od prijetnje Cylona.

Deadlock se izvodi u trodimenzionalnom okruženju, s borbom na poteze. Igra ima uglavnom pozitivne kritike igrača, a u redovnoj prodaji inače košta 37 eura tako da je ovo vrlo dobra prilika ako ju već nemate u kolekciji.

Komentari (2)

  • djosic85

    08.04.2023 - 16:39

    Volio sam seriju gledati, mislim da 4 sezone ima. Ali nisam baš za strategije, možda da je avantura nekakva.

  • Letus

    09.04.2023 - 10:17

    Fenomenalna serija, ali toliko glup i neimaginaran, rushed kraj serije da mi je bilo muka. Valjda su im skresali pare pa su morali pošto poto završit. Katastrofa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?