HCL.HR

Beta za Metal Gear Online na PC-u ugašena nakon jednog dana

Gregor Stojev 15.01.2016.   •   2 komentara


Čim se saznalo da igrači besplatno dobivaju mikrotransakcijske novčiće, Konami je hitno ugasio betu za Metal Gear Online na PC-u – naučili da tu još ima posla da ih PC igrači ne bi nadmudrili.

metal-gear-online

Ako ste željno iščekivali multiplayer varijantu MGS V: The Phantom Paina – jednostavno nazvanog Metal Gear Online na PC-u, izgleda da ćete se morati još malo strpjeti da bi ju pošteno zaigrali. Naime, iako je beta službeno krenula prije dan-dva, jučer je već ugašena radi “nemilosrdnih razbojnika”.

Lukavi igrači naizgled su pronašli način kako prikupiti mikrotransakcijske novčiće bez da se njihovi novčanici izlažu suncu, što je naravno natjeralo Konami da hitno ljudima spriječi pristup igri.

Beta će se naravno opet osposobiti čim problem bude riješen, no kada će to točno biti još se ne zna. Iskreno, uopće me ne čudi da je to prva stvar koja je bila na ciljniku PC igrača jer se oko tih MB (Mother Base) novčića dizala prašina otkako su otkriveni kao komponenta MGSV: TPP-a još prije par godina. Metal Gear Online je inače na konzolama zaživio već prije par mjeseci.

Jeste li uspjeli malo zaigrati betu prije ranog gašenja? Ili možda bolje pitanje, jeste li i vi uspjeli nekako “opljačkati” Konami kroz ovu betu?

UPDATE: Serveri su sada opet funkcionalni, downtime je na kraju trajao manje od 24 sata.

Komentari (2)

  • Hrv4tin4

    15.01.2016 - 11:17

    Pa serveri su još jučer vraćeni u funkciju… Od jučer sve radi kako treba

    • Gregor Stojev

      @Hrv4tin4, 15.01.2016 - 12:51

      A znamo, vijest je napisana jučer (a serveri su bili down prekjučer) ali nije bila objavljena jer je Igor morao putovat na neke sastanke a Zoran je isto bio bizi. Općenito jučer nismo imali neke vijesti i teško smo se organizirali. Tehnički bi mogli editirat te neke detalje al nije sad baš ni bitno, više kao trivija nek ostane tek tolko.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?