HCL.HR

Bethesdinom Toddu Howardu bio je uručen misteriozni paket pun ukosnica – pitanje je zašto?

Pero Mlinar 03.04.2019.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Izvršni producent Bethesde Todd Howard pun je zanimljivih anegdota. Jedna od njih, najsvježija, uključuje misteriozni paket, ceduljicu i ukosnice.

Zamislite situaciju: Čovjeku pozvoni poštar i preda mu poštu. Paket srednje veličine, zapakiran u obloženu kartonsku kutiju, ni po čemu prepoznatljiv. Standardni paket kakav je vidio sto put u životu. On zahvali poštaru pa uzme paket sa sobom, u kuću. Ipak, ne otvara ga odmah. Koliko mu je poznato, nije bio naručio nikakvu robu, nikakve pakete. Čudno mu je to. Da nije neka greška? Ali, onda ga okrene – i doista, tamo stoji njegovo ime, otisnuto masnim slovima. Dobro, ništa, kaže on sebi, otvorit ću ga. Možda je od firme… Raspakira paket usred hodnika i otvori kutiju iz koje izleti ceduljica. Padne na pod. On pogleda u kutiju. Puna je ukosnica. To ga zbuni. Sagne se i podigne ceduljicu. Izvaži ovo, piše na njoj. Odjednom, čovjek se nasmiješi i s ceduljicom u šaci i kutijom pod rukom pođe u svoju radnu sobu.

Što se dogodilo? Zašto se čovjek nasmiješio? Zašto nije ostao zbunjen? Jednostavno – čovjek u pitanju nije ostao zbunjen, jer je čovjek u pitanju Todd Howard. Čovjek koji je itekako svjestan kakvu je stvar prodao igračima kad je odredio da lockpickovi, odnosno ukosnice, u Falloutu 76 teže 0.1 funti (jedinica mase) – po komadu. U hrvatskim terminima, skupite njih 25 i u rukama ćete držati masu od jednoga kilograma. Ako ste ikada u rukama držali ukosnicu (jednu ili više njih), onda vam je valjda jasno da je to previše.

Samo po sebi to možda ne bi bilo toliko bitno. Da u Falloutu 76 mjesta u inventaru ima beskonačno. Ali, nema. Pa ako i niste zaigrali igru, možete pretpostaviti kako ga je lako popuniti ukosnicama. Prelako.

Eto, iz toga je razloga jedan igrač odlučio poslati Howardu spomenuti paket. Howard je šalu dobro primio – on je taj koji je otkrio što mu se dogodilo na panelu održanom u sklopu Bethesda Game Daysa. Spomenuti trenutak možete vidjeti u videu, dolje. Što planira učiniti s poklonjenim ukosnicama i je li ih izvagao, nažalost, nismo uspjeli saznali.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?