HCL.HR

Beyond Good and Evil 2 zaobići će E3 sajam ove godine

Zoran Žalac 31.05.2019.   •   4 komentara


Ubisoft Montpellier je najavio kako će ove godine marljivo raditi te neće prisustvovati E3 sajmu sa svojom igrom Beyond Good and Evil 2. No, to ne znači da ju uskoro nećemo vidjeti.

Ako ste se veselili E3 sajmu kao događaju na kojemu ćete vidjeti nove materijale Ubisoftovog iščekivanog naslova Beyond Good and Evil 2 – na vašu žalost, ništa od toga. Tvorci te igre poručili su kako marljivo rade te neće imati vremena za predstavljanje igre na E3 sajmu. To vjerojatno znači da ista još uvijek nije ni blizu dovršetka, odnosno izlaska.

Ipak, ima i dobrih vijesti. Naime, Beyond Good and Evil 2 vidjet ćemo i prije E3 sajma, u zasebnom prijenosu uživo tijekom kojega će nam proizvođači igre prezentirati na čemu su radili zadnjih šest mjeseci. To ne znači da ćemo vidjeti prezentaciju gameplaya, ali nada umire zadnja. Prijenos tzv. Space Monkey izvješća održat će se 5. 6. u 18 sati po našem vremenu.

Komentari (4)

  • MaliMicek

    31.05.2019 - 13:38

    Šteta.

  • SeLjAnCuRa94

    31.05.2019 - 13:45

    Nisam ni očekivo da će se igra pojaviti na E3(a kamoli izaći u skoroj budućnosti),pošto je ovo ipak jedan od najvećih(ako ne i najveći) Ubisoft-ov projekat.

  • DjokaBA

    31.05.2019 - 15:54

    A brate..

  • MatrixSOURCE

    01.06.2019 - 18:18

    Iskreno izgleda mi kao da ce biti veliko fail igra. Ne zbog ubisofta koji je na losem glasu (iako se navodno popvraljva pomalo) nego po onom prikazanom. Sama atmosfera igre mi je nikakva, prikazano gameplay prosjecan I uglsvnom se govori o tome koliko je igra masivna. Naravno nismo vidjeli 90 posto svega no za sada gotovo nikakav hype. Jedino sto je obecavajuce je da se vec jako dugo radi na igri I sto je prikazano vrlo vrlo malo toga sto cijenim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?