HCL.HR

BioWare priprema više novih igara, ali rad na Anthemu se nastavlja

Zoran Žalac 06.09.2019.   •   7 komentara


Razvojni studio BioWare proživljava svoju najgoru godinu od osnutka, no voditelj studija kaže kako je su na obzoru višestruki projekti.

Ako ste mislili da je ekipa iz BioWarea gotova nakon fijaska s Anthemom, voditelj studija Casey Hudson u novoj objavi na službenom blogu uvjerava da je istina skroz suprotna. Naime, Hudson poručuje da BioWare ima nekoliko velikih projekata u razvoju, od kojih je većina super-tajna. Ipak, nije tajna da je jedan od tih projekata sljedeći Dragon Age.

Usprkos tome što su im timovi podijeljeni na više strana, u BioWareu ne odustaju od postojećeg obećanja igračima Anthema. Kako kaže Hudson, u planu su fundamentalna unaprjeđenja za tu igru, ali za takvo što treba vremena. Još jednom je ponovljeno kako ekipa vjeruje u Anthem i htjeli bi ga vidjeti kako evoluira kroz godine.

Naravno, BioWare nije nezavisan tim i budućnost Anthema u konačnici će ovisiti o Electronic Artsu. Ako od te igre ne bude računice, neće tu pomoći ni BioWareova volja ni želja da nastave raditi na igri.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • NeoGames

    06.09.2019 - 15:10

    Koji rad?

    • moordrak

      @NeoGames, 06.09.2019 - 15:42

      Pa evo, nedavno su izašli novi sadržaji što će ga reći, nove misije, novi događaji nova ogromna mapa, nova oružja, nova oprema, novi bossevi i novi vid kompetitivnog igranja. Popravili su do sada masu stvari, a koliko god bi neki voljeli proglasiti Anthem klinički mrtvim, community ove igre je još uvijek poprilično živahan.

    • blacklist0907

      @moordrak, 06.09.2019 - 16:01

      Ti si fakat ozbiljan

    • Duanador

      @blacklist0907, 06.09.2019 - 16:27

      Pa igra dobiva redovna azuriranja, nove sadrzaje i kako izgleda jos ih stize. Moordrak nije nista pogresno rekao.

    • moordrak

      @Duanador, 06.09.2019 - 16:39

      Pa kad je igram… aktivno. Već mjesecima. 🙂 To ti je čudna ljubav ali i dalje uživam u ovoj igri. Hejteri će uvijek hejtati bez obzira na dobre stvari koje se događaju oko Anthema. Čuj, ne mogu ni ja sada biti bez mozga i tvrditi kako Anthem nema ili nije imao problema. Imao ih je hrpu. I još ih ima. Trebaju masu stvari dodati ili promijeniti no cijeli taj koncept Anthema se nekome sviđa ili ne sviđa. Meni se očito sviđa čim mu se vraćam opet i opet.

    • MakikaM91

      @moordrak, 06.09.2019 - 18:08

      Imat cu ovo u vidu. Iako nisam ljubitelj MP igre ovo cu dati sansu jer mi se jako dopala kad je bila prikazana na E3. Moram samo pocekat posto je vec imam na EA access ali jos sjedi kao trial verzija.

  • SonOfZeus

    07.09.2019 - 12:54

    Mene samo zanima kako BW jos nije zatvoren sa serijom toliko manjkavih igara dok neki studiji jednom pogrijese i cao bao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?