HCL.HR

Objavljen je datum početka beta testa za battle royale mod u novoj Call of Duty igri

Zoran Žalac 15.08.2018.   •   5 komentara


Activision je otkrio nekoliko detalja o testiranju battle royale moda za CoD: Black Ops 4 i potvrdio u kojim će se kombinacijama isti moći igrati.

Znamo da se devetom mjesecu ne veseli dobar dio naše publike, ali evo vijesti koja će potencijalno obradovati fanove Call of Dutyja, pogotovo one na PlayStationu. Activision je potvrdio datum testiranja bete za Blackout mod, koji je CoD-ova verzija popularnog battle royalea. Kako će Black Ops 4 izvesti svoj battle royale vidjet ćemo od 10. 09., isprva samo na PlayStation 4 konzoli.

Pristup ovom testiranju imat će svi koji su igrali prethodnu betu. Štoviše, ako ste poslušali savjet i niste obrisali betu s konzole, onda će vam se instalacija samo ažurirati i nećete morati ponovno skidati desetke gigabajta kako biste okusili Blackout mod.

A okusit ćete ga u tri izvedbe. Prva je ona klasična u kojoj se svatko bori za sebe. Druga je ona timska u kojoj ekipu čine dva igrača. Treća je također timska, s ekipama od četvero igrača. Zanimljivo, još uvijek nije potvrđeno koliko će igrača biti podržano po jednom meču. Prema prijašnjim glasinama spominjalo se oko 60 igrača.

Super tajni battle royale kodovi >inside<

Komentari (5)

  • bladex

    15.08.2018 - 13:14

    Beta se moze igrati samo ako se igra prednaruci ili ?

  • Dragon3

    15.08.2018 - 14:22

    UFF po najavnoj slici odmah mi kroz glavu prošo He-Man ov vječiti neprijatelj Skeletor, slika se odmah stopila sa mogućom najavom (filma, igre) koja to ipak nije 🙁

    • liam

      @Dragon3, 15.08.2018 - 15:04

      Tocno to sam i ja pomislija,bravo…

    • HCM2A

      @Dragon3, 15.08.2018 - 18:02

      Hi men tananana….ja sam princ enternije….kad sam izvukao svoj mač i uzviknuo…sive lubanje silom…ja imam moć(shvatio sam da sam se usrao u gaće:)

  • Slavac93

    19.08.2018 - 18:48

    Ja prednarucio i ne mogu igrati betu, a pise u opisu da ti dopusta beta verziju. Ako moze odgovor?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?