HCL.HR

Bloodstained na Nintendo Switchu konačno je optimiziran kao na PC-u i konzolama

Hrvoje Smoljić 20.01.2020.   •   0 komentara


Vlasnici odličnog naslova Bloodstained Ritual of the Night na Switchu konačno će doći na svoje jer je proizvođač izgleda konačno izgladio sve tehničke poteškoće na toj platformi.

Ako ste odabrali (ili niste imali izbora) Nintendo Switch kao platformu na kojoj ćete zaigrati Bloodstained: Ritual of the Night – moguće kako se niste usrećili. Taj je port igre naime prilikom izlaska patio od brojnih tehničkih problema i općenito bio inferiorniji u odnosu na PC i konzolašku inačicu.

Najčešći problemi s kojima su se igrači susretali bio je značajan input lag, česti padovi frameratea i isprane vizuale. Kako se radi o igri koja često zahtjeva brze i precizne reakcije,  mnogi je nisu uopće mogli igrati. Budući da je djelomično financirana crowdfundingom, proizvođač je značajna sredstva brzo preusmjerio u popravak porta.

Tako su tijekom proteklih 6 mjeseci izbacili niz ažuriranja kojima je cilj bio optimizacija igre. Kulminiralo je to prije nekoliko dana izlaskom 1.04. ažuriranja koje, prema riječima proizvođača, igru dovodi u stanje gotovo identično viđenom na PC-u i konzolama. Kažu kako im je bilo iznimno bitno to postići kako bi se mogli fokusirati na dugo očekivani Zangetsu DLC.

Isti bi u igru trebao donijeti novog igrivog lika, ali i nove modove. Kako su tek ubacili u petu brzinu što se tiče razvoja, više informacija saznat ćemo u bliskoj budućnosti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?